Türkiye'nin sır gibi saklanan cenneti! Ne İzmir ne Antalya! Parası olan buradan ev alsın, çok ucuz

Türkiye'nin sır gibi saklanan cenneti! Ne İzmir ne Antalya! Parası olan buradan ev alsın, çok ucuz

Burası Türkiye'nin saklı cenneti! İzmir'e rakip. Ama kimseler bilmiyor. Denizi ve doğası resmen büyülüyor. Ama elinizi çabuk tutun orada da kiralar uçmaya başlayacak. Parası olan hemen buradan ev alsın! Hem ucuz hem doğa harikası

İzmir, Muğla, Antalya derken kimseler bu ilçeyi pek bilmiyor. Burası Türkiye'nin gizli cennetlerinden biri. Sahili, denizi ve doğasıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Ve şu an oldukça ucuz bir ilçesi. Evet, burası Amasra

Bartın'ın en gözde ilçelerinden olan Amasra hakkında çoğumuz pek bilgiye sahip değiliz. Doğa güzelliğinin yanı sıra oldukça ucuz ilçelerden biri. Seyahat severlerin gözdesi Amasra tarihi dokusuyla da dikkat çekiyor.

amasra.jpg

TURİSTLERİN YOĞUN İLGİSİ VAR

Gezi yazılarıyla dikkat çeken Sadık Şimşek'in aktardığı bilgilere göre; Ankara'ya yakın olmasından dolayı yerli turistlerin yoğun ilgisini çekmektedir. Günübirlik veya konaklamalı geziler için ideal bir destinasyon olan Amasra, birçok turistik noktaya ev sahipliği yapmaktadır. Amasra Plajı, temiz denizi ve muhteşem manzarasıyla tatilcilerin favori duraklarından biridir. Amasra Müzesi, bölgenin tarihini ve kültürünü keşfetmek isteyenler için vazgeçilmez bir durak olacaktır. Gürcüoluk Mağarası, doğa severlerin ilgisini çeken bir diğer noktadır. Kuş Kayası Yol Anıtı, Göldere Şelalesi, Ağlayan Ağaç, Direkli Kaya, Amasra Kalesi ve Amasra Feneri ise ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği diğer yerler arasındadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN