Türkiye'ye cuma günü önce Libya ardından Akdeniz üzerinden geliyor! Cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba...

Türkiye'ye cuma günü önce Libya ardından Akdeniz üzerinden geliyor! Cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba...

Türkiye bir türlü kurtulamıyor. Herkes hazırlığını yapsın adım adım Türkiye'ye yaklaşıyor. Cuma günü Libya'yı ardından Akdeniz üzerinden Türkiye'yi vuracak. Hem hafta sonu hem de hafta içi etkisini gösterecek. İşte tüm detaylar…

Herkes rahat bir nefes aldım derken Türkiye'nin korkulu belası yeniden yaklaşmaya başladı. Bir süredir Türkiye üzerinde etkisini gösteren çöl tozları Afrika üzerinden ayaklandı Türkiye'ye doğru ilerliyor. Hafta sonu ve hafta içi uzun bir süre etkisini gösterecek olan çöl tozları için uyarı Hava Forum’dan geldi. İşte tüm detaylar…

TÜRKİYE'YE DOĞRU İLERLİYOR

Türkiye'nin başından eksik olmayan çöl tozları yeniden Türkiye'ye doğru ilerlemeye başladı. Afrika üzerinden Türkiye'ye doğru adım adım yaklaşan çöl tozları önce Libya'yı ardından Akdeniz üzerinden Türkiye'yi vuracak. Hafta sonu planı yapanlar planlarını bir bir iptal ediyor. Hava Forum tarafından yapılan paylaşım ile birlikte çöl tozlarının bir süre daha Türkiye'de olacağı belirtildi.

Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri etkisini gösterecek çöl tozları bir süre daha Türkiye'nin misafiri olacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN