Türkiye'ye yarından itibaren kesin geliyor. Hoş geldin sefa geldin, artık evde durulmaz

Türkiye'ye yarından itibaren kesin geliyor. Hoş geldin sefa geldin, artık evde durulmaz

Türkiye ilkbahar mevsimine hızlı bir giriş yaptı. Nisan ayının ilk günlerinden oldukça sıcak olan havaya dair yeni gelişmeler paylaşıldı. Yarından itibaren kesin olarak geleceği paylaşılırken, evde durmakta zorlaşacak. İşte tüm detaylar...

Mevsim normalleri üzerinde yer alan sıcaklıklar, ilkbahar mevsiminin ilk günlerinden etkisini gösterdi. Nisan ayının ilk günlerinde artan sıcaklıklar yazı getirirken, asıl mevsim sıcaklarının yarın başladığı paylaşıldı. Meteoroloji'den 3 Nisan 2024 Çarşamba günü için hava durumu raporu paylaşıldı.

HAVA DURUMU RAPORU PAYLAŞILDI

İlkbahar mevsiminin ilk ayında sıcaklıklar hızlı bir artış gösterdi. Mart ayındaki değişkenlikler son bulurken, sıcak havalar yaz mevsimini de çağrıştırdı. Mevsim normalleri üzerinde yer alan sıcaklıklarla beraber, ülke genelinde milyonlar hava durumunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan Çarşamba günü için hava durumu raporu paylaşıldı.

3674508-fb766964cdd31bb693d2c28edbbc0307-640x640.jpg

İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA'DA SICAKLIKLAR

İstanbul: Nisan ayının üçüncü gününde hava durumu İstanbul'da parçalı bulutlu ve güneşli olması bekleniyor. Meteoroloji tahminlerine göre sıcaklıkların 21 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

İzmir: İzmir'de yaz bu sene erken geldi. Yaz mevsimini çağrıştıran sıcaklıklar görüleceği paylaşıldı. Yarın için güneşli bir gün bekleyen İzmir'de sıcaklıklar 26 dereceye kadar yükseliş gösterecek.

Ankara: Güneşli bir hava Ankara için belirtilirken, az bulutlu bir gökyüzü görülecek. Ankara'da hava sıcaklığı yarın itibariyle 14 - 23 derece arasında değişecek.

3674508-a0fff5f911065a1f41c2344d194c5cda-640x640.jpg

METEOROLOJİ UYARDI

Türkiye'de yükselen sıcaklıklarla beraber, yaz mevsimi bu sene erken geldi. Karadeniz bölgesinin bir kısmında parçalı bulutlu hava beklenirken, birçok bölgede güneşli olması bekleniyor.

Meteoroloji'den gelen açıklamalara bir de uyarı eklendi. Karadeniz'in ve Doğu Anadolu'nun bir kısmında çığ tehlikesi işaret edildi. Kar erimeleri ve heyelan riskine karşı yapılan uyarılar dikkat çekti. Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale ve İzmir taraflarında ise toz taşınım için uyarılar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN