Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! 21 yaşındaki yeğenini evlenmek için kaçırdı, Müge Anlı kendini tutamadı

Müge Anlı’da yaşanan bu olay tüm ülkeyi resmen ayağa kaldırdı. Böylesi ne duyuldu ne görüldü. 21 yaşındaki yeğenini evlenmek için kaçıran o adam söyledikleri ile Müge Anlı’yı çileden çıkardı. İşte detaylar…

Hafta içi her gün ATV’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında olaylar durulmuyor. Her gün yeni olayların yaşandığı, faili meçhul cinayetlerin çözüldüğü, kayıpların bulunduğu bu programda yine bir aile kaosu gündeme geldi. Yeğenini kaçırdığı iddiasıyla canlı yayına bağlanan Hüseyin Bey’in söyledikleri Müge Anlı’yı resmen çıldırttı. İşte olayın detayları…

YEĞENİNİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA PROGRAMA ÇIKTI

Müge Anlı’nın sunduğu programda yine sıra dışı bir olay yaşandı. Hacer dursun adındaki bir kadın, eşinin yeğenini kaçırdığı iddiasıyla programa geldi. Kadının iddialarına göre 25 yıllık eşi Hüseyin bey, evlerinde 17 yıldır yaşayan yeğeni Kezban Ünal’ı kaçırdı. Söz konusu bu iddia üzerine hem stüdyo hem de programın sunucusu Müge Anlı neye uğradığını şaşırdı.

yeni-proje-14.jpg

Eşinden şikayetçi olan Hacer Dursun, yanlarında yaşayan yeğeninin anne ve babasının engelli olduğunu bu sebepten ötürü 5 yaşında kendi yanlarını aldıklarını ve o günden beri evlerinde yaşadığını anlattı. Hacer, yeğenini kızı yerine koyduğunu ve şu an için hayatından büyük endişe ettiğini ifade ederek canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

MÜGE ANLI ŞOK GEÇİRDİ

Olayları duyan Müge Anlı şoku bir türlü üzerinden atamazken canlı yayında adeta çileden çıktı. Ünlü sonucu iddiaların hedefindeki Hüseyin Bey’e sert sorular sorarken gerçeği ortaya çıkartmak için araştırmalarına başladı.

CANLI YAYINDA EVLENECEĞİNİ DUYURDU

Kezban, kaybının 45 gününde bulunurken canlı yayına çıkarak ailesiyle yüzleşti. Lakin olaylar tam da burada başladı. Kezban’ı kaçırdığı iddia edilen enişte Hüseyin, canlı yayına katılarak 21 yaşındaki yeğeni Kezban ile evleneceğini duyurdu.

yeni-proje-13.jpg

Bu yaşananlar karşısında Müge Anlı şaşkınlık geçirirken “sizin aklınız yok mu?” diyerek çileden çıktı. Hüseyin Bey'in "Kan bağım yok ki" şeklindeki yanıtı üzerine ise Anlı daha da sinirlenerek, "Ahlaki bağın yok mu? Sen onun eniştesisin. Sen onun halasının kocasısın. Ne demek kan bağım yok? Bu çocuğu sen 5 yaşından beri görüyorsan insan evlat diye görürsün onu!" diyerek ateş püskürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir