Türkiye'yi yasa boğan depremde Karsu Dönmez'den kahreden haber

Türkiye'yi yasa boğan depremde Karsu Dönmez'den kahreden haber

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Pazarcık merkezli deprem 5 bin 434 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olurken 31 bin 777 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu. Depremde bir kötü haber de ünlü şarkıcı Karsu Dönmez'den geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 bin 434 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem nedeniyle Türkiye'de 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıklayarak bayrakların yarıya çekileceğini belirtti. Depremde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken ünlü şarkıcı Karsu Dönmez'den kahreden haber geldi.

Pazartesi günü sabah saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da hissedilen deprem 5 bin 434 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. 31 bin 777 vatandaşımızın ise yaralandığı depremde bir kötü haber de ünlü şarkıcı Karsu Dönmez'den geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre; 53 bin 317 arama-kurtarma görevlisi bölgede çalışmalarını sürdürürken şarkıcı Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Hatay'daki akrabalarından haber alamadığını söyledi.

"NENEM, HALAM, KUZENLERİM YOK"

Hatay'dan Hollanda'ya göçen bir ailenin kızı olan şarkıcı Karsu Dönmez, sosyal medya hesabından Hatay'daki akrabalarına ulaşamadığını söyledi.

Aile üyelerinin fotoğrafları eşliğindeki paylaşımına "Türkiye & Suriye'deki tüm insanlara yardım edin" notunu düşen Karsu Dönmez, "Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. 'Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?' diye soruyorsunuz hep. Bizde çok kayıp var. Nenem, halam, kuzenlerim yok. Hatay'a çok yardım gitmediğini duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN