Ünlü çay markasından yabancı madde tespit edildi! Sakın içmeyin: Her yerden toplatılıyor

Ünlü çay markasından yabancı madde tespit edildi! Sakın içmeyin: Her yerden toplatılıyor

Herkesin severek tükettiği ünlü çay markası raflardan indiriliyor. Markanın bir ürününde yabancı madde tespit edilirken sakın içmeyin uyarısı da peş peşe geldi. Her yerden tek tek toplatılacak. İşte tüm detaylar…

Almanya'da Türklerin yoğun olarak yaşadığı bölgede satılan çay markasının içerisinde yasa dışı ürün tespiti yapıldı. Tüm ürünler Market raflarında toplatılıyor elinde olan ne yapsam diye düşünüyor. İşte tüm detaylar…

ÜNLÜ MARKADA YABANCI MADDE TESPİTİ

Almanya'da yaşayan Türkleri ve Sütlü çay severleri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Özellikle Türklerin yoğun olarak yaşadığı bölgede satılan bir çay markası içerisinde yasadışı madde tespit edildi. Ürünün hızlı bir şekilde market raflarında toplatılacağı açıklandı.

cay-markasinda-yasakli-urun-tespiti.jpg

Tüketiciyi Koruma ve Gıda Güvenliği Dairesi (BVL), Çin menşeli sütlü çayın Avrupa Birliği (AB) standartlarına uygun olmayan zararlı bileşenler içerdiği aktarılırken ürünün raflardan kaldırılacağı aktarıldı. BVL'nin yasaklı madde tespit edildi ürün detayları şu şekildedir:

Ürün: CHI FOREST Sütlü Çay Yasemin Aromalı

Ürün birimi: 450 ml

Üretici: Süpermarket zinciri Ochama (Çin)

ALMANYA'DA SATIŞI YAPILIYOR

Almanya'da Türklerin bulunduğu bölgede sütlü çay tüketen müşteriler iki kez düşünecek. Sağlık konusunda daha dikkatli olunması gerektiği uygulanırken Dortmund'da şube açan ve teslim alma istasyonları aracılığıyla hizmet veren Çinli bir şirket tarafından satılan bu ürünlerin geri çağrılacağı duyuruldu. İlgili web sitesi üzerinden Müşterilerden özür dileyen şirket, 2023 yılının sonlarında 3 farklı kahve ve çay ürününün içer yasa dışı madde içermesi nedeniyle gündeme geldiği aktarıldı. Kediler arasında endişe gitgide büyürken ürünler de tek tek toplatılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN