Ünlü isimlerden Süper Kupa tepkisi: Kırmızı çizgilerimiz var

Ünlü isimlerden Süper Kupa tepkisi: Kırmızı çizgilerimiz var

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali maçı öncesinde yaşanan kriz gündem oldu. İptal edilen Süper Kupa maçı sonrası ünlü isimler sosyal medya üzerinden sürece tepki gösterdi. Yapılan paylaşımlarda ‘kırmızı çizgi’ vurgusu yapıldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanacak olan Süper Kupa maçı Suudi yetkililerin Atatürk pankartı ve Atatürk tshirtüne izin vermemesi sonrası krize dönüştü ve iki takım çıkmama kararı alıp Türkiye'ye döndü. Ünlü isimler de Fenerbahçe ve Galatasara'ın kararını destekleyen paylaşımlarda bulundu. Paylaşımlarda 'Kırmızı çizgilerimiz var' paylaşımı ön planda.

Ünlü isimlerin sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımlar şöyle:

filiz-akin.webp

“Dünyanın gördüğü en büyük lider olan Atatürk, kırmızı çigimizdir” diyerek maça çıkmayıp yurda dönme kararı alan futbolun dev isimleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kutluyoruz Yurtta sulh, cihanda sulh..."

gonca.webp

"Helal olsun size! Helal olsun! Fenerbahçe ve Galatasaray"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN