Ünlü mimarın eski eşine hırsızlık suçundan 10 ay hapis cezası

Ünlü mimarın eski eşine hırsızlık suçundan 10 ay hapis cezası

Ünlü mimar Selim Yuhay'ın eski eşi balerin Evlin Avidor, İstanbul Sarıyer'de markette alışveriş yaptığı sırada et çalmaya çalıştığı için yargılandığı davada mahkeme, 10 ay hapis cezası verilmesine karar verdi.

Ünlü mimar Selim Yuhay'ın eski eşi balerin Evlin Avidor, İstanbul Sarıyer'de markette alışveriş yaptığı sırada et çalmaya çalıştığı için mahkeme tarafından 10 ay hapis cezası aldı.

4 yıl önce bir süpermarkette aldığı 151 TL'lik et parasını ödemeden dışarı çıkarmaya çalışırken yakalanan balerin Evlin Avidor'un yargılandığı dava karara bağlandı.

Avidor'un aldığı 25 parça ürünün ödemesini yaptığını ancak et olan poşeti elinde unuttuğunu savunan avukatı, "Müvekkilim o dönem özel hayatındaki sıkıntılar nedeniyle dalgındı. Suç kastı yoktu" dedi. Mahkeme, sanığın 10 ay hapis cezasına çarptırılmasına ve hakkındaki hükmün açıklamasının geri bırakılmasına hükmetti.

Evlin Avidor, olayın yaşandığı dönemde ünlü mimar Selim Yuhay'dan boşanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN