Ünlü peynir devi iflas bayrağını çekti! Şubelerini tek tek kapatıyor, binlerce çalışan işsiz kalacak

Ünlü peynir devi iflas bayrağını çekti! Şubelerini tek tek kapatıyor, binlerce çalışan işsiz kalacak

Ünlü peynir devi iflas bayrağını çekti! Şubelerini birer birer kapatmaya başladı! Binlerce çalışanı işsiz kalacak! O Türk şirketi de artık aramızda olmayacak...

Türkiye'de son dönemde yaşanan hiperenflasyon, ekonomideki olumsuz gelişmelerin bir yansıması olarak hem vatandaşların alım gücünü zayıflatıyor hem de birçok şirketin iflasına neden oluyor.

MANDIRACI AMCA İFLAS ETTİ

iflas-etti-1.webp

Ünlü peynir devi Mandıracı Amca da bu olumsuz tablonun bir kurbanı oldu. Ankara merkezli ve çok sayıda şubesi bulunan Mandıracı Amca, ekonomik zorluklar nedeniyle tüm şubelerini kapatma kararı aldı.

KONKORDATO TALEBİNDE BULUNULDU ANCAK REDDEDİLDİ

iflas-etti.jpg​​​​​​​

Mandıracı Amca, 7 Nisan 2023 tarihinde Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurarak konkordato talebinde bulunmuş, ancak talep mahkeme tarafından reddedilmişti. Bu kararın ardından yaz aylarında şubelerini kapatma kararı alan firma, geçtiğimiz günlerde kepenk indirmeye başladı.

Konkordato talebinin reddedilmesi ve ardından gelen iflas kararı, Mandıracı Amca'nın birçok şubesinin kapanmasına ve onlarca çalışanın işsiz kalmasına sebep oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN