Ünlü SGK uzmanı Özgür Kaya'dan acı haber! Uzun süredir tedavi görüyordu, hayatını kaybetti

Ünlü SGK uzmanı Özgür Kaya'dan acı haber! Uzun süredir tedavi görüyordu, hayatını kaybetti

Ünlü SGK uzmanı Özgür Kaya'dan acı haber geldi! Uzun süredir tedavi görüyordu! Akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti...

Sosyal güvenlik alanında önemli bir isim olan Özgür Kaya'nın vefatı, Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğdu. Kaya, akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybederken, ülkenin dört bir yanındaki televizyon ekranlarında sık sık bilgilendirici yayınlara imza atmıştı.

52 yaşındaki Kaya, çeşitli televizyon programlarında vatandaşlara sosyal güvenlik konularında rehberlik etmiş ve önemli bilgiler paylaşmıştı. Ölüm haberi, sevenlerini büyük bir üzüntüye boğdu.

ÖZGÜR KAYA KİMDİR?

ozgur-kaya.webp

Özgür Kaya, eğitimine askerlik görevini tamamlamak üzere ara vererek Çavdarhisar ilçesindeki ilkokul ve ortaokulunu bitirdi. Ardından iş hayatına atılan Kaya, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nde eğitimine devam ederken özel bir şirkette sosyal işler ve personel departmanında deneyim kazandı.

Sosyal güvenlik ve iş hukuku alanlarında kendini sürekli geliştiren Kaya, çeşitli eğitimler alarak bilgisini pekiştirdi. Son olarak, Sn. Ali Tezel'in koordinatörlüğünde düzenlenen kapsamlı Sosyal Güvenlik Uzmanlığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Sosyal Güvenlik Uzmanı unvanını aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN