Usulsüzlük iddiası bu kez İzmir'den! Boş zarftan Erdoğan tercihli pusula çıktı

Usulsüzlük iddiası bu kez İzmir'den! Boş zarftan Erdoğan tercihli pusula çıktı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda oy verme işlemleri devam ederken Şanlıurfa'nın ardından bir usulsüzlük iddiası İzmir'den geldi. Eski CHP Milletvekili Erdal Aksünger, İzmir'de iki farklı okulda boş olması gereken zarfların içinden Erdoğan tercihli pusulaların çıktığını ve tutanak tutulduğunu söyledi. Aksünger, zarfların kontrol edilmesine yönelik uyarıda bulundu.

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa’da toplu oy kullanma görüntüleri sonrası bölgede müşahit sayısı artırılmıştı kentten sandığa gölge düşürecek haberler geliyor.

Şanlıurfa Akçakale’de; toplu oy kullanıldığı iddiası üzerine okula giden avukatlar engellenirken Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde kadınların yerine oy kullanılması gibi usulsüzlüklere itiraz eden CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ile sandık müşahitleri sandık başında darp edildi.

Şanlıurfa'nın ardından bir usulsüzlük iddiası da İzmir'den geldi. Twitter hesabında paylaşım yapan eski CHP Milletvekili Erdal Aksünger, zarfların içinden Erdoğan tercihli pusulaların çıktığı iddiasında bulundu. İzmir’de mühürlü pusula ile gelip, boş pusulaların götürüldüğüne dair ihbarların da olduğunu söyleyen Aksünger, şu ifadeleri kullandı:

''İzmir’de tespit edilen iki olay daha !

Karabağlar ilçesi, Aydınoğlu Mehmet bey ilköğretim okulu,
1394 nolu sandık.
Ve,

Konak, Eşrefpaşa, 80. Yıl ilkokulu,
2146 nolu sandık.

Boş olması gereken zarfların içinden Erdoğan tercihli pusula çıkmış !

Tutanak ekte..''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN