Üzücü haberi Müge Anlı verdi! Define ararken kaybolmuştu, 74 yaşındaki Kadri Fidan ölü bulundu

Üzücü haberi Müge Anlı verdi! Define ararken kaybolmuştu, 74 yaşındaki Kadri Fidan ölü bulundu

ATV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni bir olay gündeme geldi. Define ararken kaybolan 74 yaşındaki Kadri Fidan hakkında yeni gelişmeleri aktardı. Yaşlı kadının ölü bulunduğu belirtilirken Müge Anlı, detayları paylaştı. İşte tüm detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşağında her sabah yayınlanmaya devam ediyor. Program sunucusu Müge Anlı, ülkemizde yaşanan faili meçhul olayları inceleyerek çözüme kavuşturuyor. Bugün itibariyle yayınlanan bölümünde acı gerçek ortaya çıktı. Bursa'da yaşayan 74 yaşındaki Kadri Fidan, 2 haziran tarihinde ot toplamak adına Uludağ'a çıkmıştı.

DEFİNE ARAMAYA GİTTİ

Olayın ardından bir daha kendisine ulaşılamayınca polis ekiplerine haber verildi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürdüren polis ekipleri incelemelere devam ederken, gelini Mehtap Fidan bir iddiayı paylaştı. Kadri Fidan'ın kaybolmadan önce iki genç ile tanıştığını duyuran Mehtap Fidan, babasından gençlerin güvenilir olduğunu duyduğunu söyledi.

Uludağ'daki mağaradaki define olduğundan bahsettiğini söyleyerek, "Oradaki defineyi çıkartıp eşime dükkan açacağını söylemişti. Yaktığı ateşle bulundu Ben de babamın yaşlılığından dolayı böyle konuştuğunu düşündüm. Fakat gidiş o gidiş. Halen haber alamıyoruz gitti. Ben kayınpederimin öldüyse bile cenazesini almak istiyorum" sözlerine yer verdi.

0x0-1694436952001.jpg

ÖLÜMSÜZLÜK OTU

Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Uludağ'da Fidan Ailesi, Müge Anlı'dan yardım istedi. Hazine aramak için gittiği dağda kaybolan kayınpederini arayan Mehtap Fidan, 2 katlı mağarada hazine bulduğunu söyledi.

Kadri Fidan'ın arkadaşı canlı yayına bağlanarak kendilerine ölümsüzlük otu denilen bir ot gönderdiği için 200 Euroluk bir ödeme yaptığını da belirtti. Yaşanan olaylar karşısında Müge Anlı şok edici bilgiyi duyurdu.

0x0-1694436963097.jpg

KADİR FİDAN BULUNDU

Kadri Fidan'ın kaybolması üzerinden geçen 3 ay sonunda bir sonuca bağlandı. Zeyniler Mahallesi'nden Uludağ Bakacak mevkisinde sabah saatlerinde yürüyüş yapan Cafer Türe, bir erkek cesedine rast geldi

Olay yerindeki telefonun çekmemesi sonucu bölgedeki 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek Zeyniler Mahallesi'ne gelen polis ekipleriyle bir araya geldi. Ateş yakarak çıkardığı duman sayesinde yerini belli eden Türe, polislere yolu gösterdi. Cesedin üzerinde yapılan inceleme sonrasında kimliğinin Kadri Fidan'a ait olduğu anlaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN