Vedat Milor'dan döviz göndermesi: Gerekirse menemeni soğansız yeriz

Vedat  Milor'dan döviz göndermesi: Gerekirse menemeni soğansız yeriz

Vedat Milor, isim vermeden döviz kurundaki yükselişe karşı 'Belki soğan ekmek yiyeceğiz' diyen AK Partili Uğur Aydemir'e Menemen soğanlı mı, soğansız mı yenir tartışması üzerinden gönderme yaptı.

Döviz kurunun TL karşısında değer kaybetmesine karşı 'ekonomik kurtuluş savaşı' ilan eden AK Parti'de milletvekilleri de çeşitli gıda kalemlerinden tasarrufu savundu. Et, dometes, biber örneğinden sonra AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in “Belki soğan ekmek yiyeceğiz aylarca ama güvenliğimizden asla kimseye taviz vermeyeceğiz" sözleri en çok dikkati çeken ifadelerden biri olmuştu.

Hürriyet yazarı ve gurme Vedat Milor, isim vermeden Aydemir'e soğoan göndermesi yaptı. Menemen soğanlı mı olur soğansız mı anketi gündem olan Milor, bu kezde sosyal medya hesabından "Gerekirse menemeni soğansız yeriz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN