Vodafone kullanıcıları dikkat! Yalnızca 30 Haziran'a kadar geçerli! Yapmayan çok pişman olacak

Vodafone kullanıcıları dikkat! Yalnızca 30 Haziran'a kadar geçerli! Yapmayan çok pişman olacak

Vodafone kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Yayınlanan yazılı açıklama kapsamında Vodafone kullanıcılarının 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapması gerektiği belirtildi. İnternetini getiremeyenler için 6 GB internet hediyesi verileceği duyuruldu. İşte Vodafone kampanya detayları…

Yapı Kredi Bankası Vodafone kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama kapsamında Mastercart logosu bulunan kart sahiplerine 6 GB internet hediye edileceği belirtildi. Yapılan açıklama kapsamında “Vodafone Yanımda kanalından Masterpass'e kayıtlı Mastercard logolu kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kartlar ile otomatik ödeme talimatı veren bireysel aboneler günlük geçerli toplam 6 GB hediye internet kampanyasından yararlanabilir.” ifadelerine yer verildi. İşte Vodafone kampanya detayları…

KAMPANYA DETAYLARI PAYLAŞILDI

Yapı Kredi ve Vodafone işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya detayları paylaşıldı. 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya detayları kapsamında kullanıcıların Vodafone Yanımda uygulaması ile başvuru yapacağı belirtildi. Uygulama üzerinden Masterpass’e kayıtlı Mastercard veya Maestro logolu kredi kartı, banka kartı veya ön ödemeli kartlar ile otomatik ödeme talimatı veren bireysel abonelerin günlük geçerli olacak 6 GB internet hediyesinden yararlanabileceği belirtildi.

vodafone-1.jpg


Kullanıcıların otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda tek seferlik ve bir günlük geçerli olacak 2 GB hediye internet verileceği aktarıldı. Kampanya süresi içerisinde veriler fatura ödeme talimatları kapsamında iki kez otomatik ödeme yapılması durumunda her fatura için geçerli olacak 2 GB hediye verileceği vurgulandı.

yapi-kredi-vodafone-kampanya.jpg
Kampanya süresince kullanıcılar en fazla 6 GB internet kazanabilmektedir. Kampanya boyunca 20.000 adet bir gün geçerli olacak 2 GB hediye internet verilecek aktarıldı. Kampanyayı yalnızca bireysel abonelerle sınırlı olmakla hediye GB bilgilendirmelerinin ise sms ile yapılacağı aktarıldı. Vodafone A.Ş. ve Mastercard kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN