Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme: 9-10 ameliyat daha olması gerek

Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme: 9-10 ameliyat daha olması gerek

Yunanistan'da bot kazası geçiren Ali Sabacı-Vuslat Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme öğrenildi. Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşinin aksine hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, damak, diş ve çene kısmında ağır hasar oluştuğu ve daha 9-10 ameliyat olması gerektiği ifade edildi.

Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında zodyak bot kazasında ağır yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumları ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Son olarak, kazada yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın yüzündeki travmalar nedeniyle çok sayıda ameliyat geçireceği belirtildi.

'EŞİ GİBİ HAYATİ TEHLİKESİ YOK'

Sabah'tan Bülent Cankurt bugünkü yazısında konuya ilişkin, "Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldım. Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş. Estetik cerrah olan arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için 'Daha 9-10 ameliyat olması lazım' dedi" diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN