Turisti sokak ortasında darbetti: O anlar saniye saniye kamerada

Trabzon'da dün akşam yaşanan olayda bir Türk vatandaşı Kuveyt asıllı bir turiste yumruk atarak bayıltmıştı. Olay anı kameralara yansımış ve sosyal medyada tepki toplamıştı. Trabzon Valiliği bugün yaptığı açıklamayla saldırganın gözaltına alındığını turistin ise hastanede tedavi altına alındığını belirtti.

Trabzon'un işlek caddesinde bir turist Türk vatandaşı tarafından darbedildi. Ölümden dönen turist hastaneye kaldırılırken valilik olayın 'polise mukavemet edildiğini' zanneden bir kişi tarafından yapıldığını açıkladı.

Trabzon Valiliği, kentte bir turisti darbeden kişinin gözaltına alındığını ve hakkında adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.

TRABZON'DA TURİSTE YUMRUKLU SALDIRI

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 16 Eylül'de saat 22.20 sıralarında Trabzon kent meydanında iki turist arasında sözlü tartışma yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, "İki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan çevredeki görevli polislerin müdahalesini, 'turistlerin polise mukavemet ettiği' şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşı olaya karışarak aniden Kuveyt vatandaşı olan turiste yumruk vurarak yere düşürmüştür" ifadeleri kullanıldı.

SALDIRGAN GÖZALTINDA, TURİST HASTANEDE

Polisin, şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, savcı talimatıyla hakkında adli soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Açıklamada, ilde turist olarak bulunan misafirin tedavisinin Valilik takibinde hastanede yapıldığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN