Yağmur dalgası o illere geliyor! Meteoroloji yeni tabloyu duyurdu: Kapıyı pencereyi sıkı sıkı kapatın

Yağmur dalgası o illere geliyor! Meteoroloji yeni tabloyu duyurdu: Kapıyı pencereyi sıkı sıkı kapatın

Son dakika haberi... Mayıs ayının ortasına gelmemize rağmen yağışlı hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bölge bölge yağışlar görülürken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor! Meteoroloji 5 günlük yeni tabloyu duyurdu. Sel felaketine dikkat! O günlerde göz gözü görmeyecek! Kapı pencereyi sıkı sıkı kapatın.

Mayıs ayı bitmek üzere ancak yağışlı hava halen devam etmekte. Bölge bölge yağışlar sürerken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman bitecek? Havalar ne zaman ısınacak? Yarın hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak duyurdu. Kuvvetli yağış ve fırtına başlıyor! Yağmur dalgası o illere geliyor. Sel felaketine dikkat! Meteoroloji yeni tabloyu duyurdu. Kapı ve pencereleri sıkı sıkı kapatın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Edirne ve Çanakkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin ve Ardahan çevreleri ile Rize’nin iç ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

gffgfg-5.jpg

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde (2-4 derece) artması bekleniyor. Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA GELİYOR!

Yağışların, Artvin ve Ardahan çevreleri ile Rize’nin iç ve doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Çanakkale ve Edirne çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-05-14t134144-677.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

14 MAYIS 2023 PAZAR GÜNÜ

h1.png

15 MAYIS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h2.png

16 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ

h3.png

17 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h4.png

18 MAYIS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN