Yakında kat kat giyineceğiz! Meteoroloji duyurdu! O tarihe dikkat... Sert kışın habercisi yolda! Her yer karla kaplı olacak!

Yakında kat kat giyineceğiz! Meteoroloji duyurdu! O tarihe dikkat... Sert kışın habercisi yolda! Her yer karla kaplı olacak!

Kışlıkları çıkarmaya başlayın! Meteoroloji uzmanları tarih vererek uyardı! Uzman isim nokta atışı tahminde bulundu! Kuzey yarımkürede kış mevsimi çok sert geçecek! Her yer karla kaplı olacak!

Kış aylarının yaklaştığını gösteren belirtiler her geçen gün artıyor. Meteoroloji uzmanları, Kuzey yarımkürede çok sert bir kış mevsiminin beklenmekte olduğu konusunda uyarılarda bulundu. Uzmanların tahminlerine göre, kışın etkisi daha erken başlayabilir. O tarihten itibaren etkisini gösterecek.

"31 EKİM'DE TAMAMI KAR İLE KAPLANACAK"

f6e8ufax0aabrca.png

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, konuyla ilgili Twitter hesabından önemli bir açıklama yaptı. Ökten'in paylaşımında, "31 Ekim'de Rusya'nın tamamı kar ile kaplanabilir. Bu durum Kuzey yarım kürede sert Kışın habercisidir..." şeklinde ifadeler yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN