Yanma, ağrı, kramp… Ayaklarınızda bu sorunlar varsa çözümü Canan Karatay’da! 3 besin her şeyi çözüyor

Yanma, ağrı, kramp… Ayaklarınızda bu sorunlar varsa çözümü Canan Karatay’da! 3 besin her şeyi çözüyor

Gece uyurken ayaklarınızda ağrı, yanma ya da kramp gibi problemler yaşıyorsanız çözümü Canan Karatay'da. Ayakta oluşan yanma ve kramp için mucizevi 3 besini açıklayan Canan Karatay, o hastalığı işaret etti. İşte Canan Karatay'ın mucizevi besinleri…

Vücutta meydana gelen kronik kas ağrıları ile birlikte bel ağrısı ve gece ayaklarda oluşan yanma ve kramplar hayatı olumsuz yönde etkilemektedir. Hastalıklar nedeniyle yaşantısından verimli sonuç alamayanlar ise farklı çözüm arayışlarına devam ediyor. Günlük hayatta birçok kişinin karşılaştığı huzursuz bacak sendromunun hormonal dengesizlikler nedeniyle ortaya çıktığını ifade eden Canan Karatay, vitamin eksikliği virgülü mineral eksikliği ve yağ eksikliği ile birlikte protein ve hormonal dengesizliklerin hastalıkları ortaya çıkarttığını söyledi. İşte Canan Karatay'ın mucizevi besinleri…

VÜCUTTAKİ AĞRILARIN ÇÖZÜMÜ O BESİNDE YATIYOR

Vücutta oluşan olumsuzlukları düzenlemek ve ağrıları geçirmek için önemli tavsiyelerde bulunan Canan Karatay, tüm ağrılara iyi gelecek ürünün kelle paça ve kemik suyu olduğunu söyledi. Kelle paçanın kronik ağrılar üzerinde iyileştirici etki sağladığını vurgulayan Karatay, içeriğine iyi bakılması gerektiğinin de altını çizdi. Kelle paçalı kemik suyu içerisinde yağ kolajen ve hayvansal yağ ile birlikte zengin mineraller bulunduğunu ifade eden Canan Karatay, "Eğer ayağınızda huzursuz bacak sendromu varsa mineralleriniz eksiktir. Bu sendromun gelişimi tek bir problemden kaynaklı olmaz. Vitamin, mineral eksiklikleriniz olabilir. Kelle paçayı yaz kış içerseniz ağrılarınız mutlaka diner." sözlerine dile getirdi.

kemik-suyu.jpg

GEÇİCİ ÇÖZÜMLERE BAŞVURMAYIN

Huzursuz bacak sendromu yaşayan kişilerin çoğunlukla ağrı kesiciye başvurduğunu belirten Karatay, D, B vitaminlerinin eksik olması durumunda ağrı problemi yaşanabileceğini ve bunu tamamlamak için de sağlıklı besinlerin tüketilmesi gerektiğini söyledi. İnsan vücudundaki hücrelerin 3 ayda bir yenilendiğini ifade eden Karatay, yaşa göre farklılık gösteren bu durumun hücre fonksiyonlarının tamamlanması ile birlikte tekrar üretilmesi şeklinde devam ettiğini de açıkladı.

eczane-ilac-1.jpg

Bu evrede vücuda alınan temel bileşenlerin önemli olduğunu vurgulayan Karatay hücrenin kendine bir gecede tamamlayamadığını aktardı. Gerekli ihtiyaçların karşılanması durumunda vücudun kendini doğal bir şekilde yenileyeceğini ifade eden Canan Karatay, vücuttaki uzun süreli ağrıların temel kaynağının stres olduğunu da vurguladı.

AĞRILARINIZA TUZ BASIN

Ağrıları hafifletebilecek önemli bir yöntemden bahseden Canan Karatay, kaya tuzundaki minerallerin tansiyonu dengeleyeceğini ve halsizliği gidereceğini belirtti. Tansiyonlu hastaların Tansiyonunu yükseltmeyeceğini ifade eden Karatay kullanırken endişe duyulmaması gerektiğini de vurguladı.

kaya-tuzu.jpg

İşlemden geçmiş tuzlar yerine kaya tuzu kullanılmasını sık sık tavsiye eden Karatay sinir hücrelerinin normale gelmesini sağlayan kaya tuzunun bir mineral olduğunu aktardı. Ağrıları iyileştirmede son derece yararlı bir mineral olarak karşımıza çıkan kaya tuzu vücuttaki ağrı, yanma gibi problemleri de ortadan kaldıracaktır. Su tüketilmesi ile birlikte kelle paça çorbası ve kemik suyu içilmesi gerektiğini belirten Karatay, kristal kaya tuzu tüketiminin de vitamin eksikliklerini giderme konusunda yardımcı olduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN