Yarın hava nasıl olacak? 25 Mart Cuma İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? 25 Mart Cuma İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu

25 Mart Cuma gününün hava durumu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarının hava durumu açıklandı. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte detaylar...

'Yarın hava nasıl olacak?' sorusunun cevabı vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. İl il hava durumunu sizler için hazırladık. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre hava sıcaklığının Marmara'nın batısı, Ege ve Batı Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu (Erzincan hariç), Güneydoğu Anadolu ile Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta ve Artvin çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

YARIN İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'da yarın hava sıcaklığı en düşük 4 en yüksek 11 derece olacak. En düşük nem oranı %60, en yüksek nem oranı ise %83 olacak.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screenshot-1.jpg

YARIN ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Ankara'da yarın hava sıcaklığı en düşük -2, en yüksek 10 derece olacak. En düşük nem oranı %45, en yüksek nem oranı ise %85 olacak.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screenshot-2.jpg

YARIN İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK?

İzmir'de yarın hava sıcaklığı en düşük 7, en yüksek 19 derece olacak. En düşük nem oranı %54, en yüksek nem oranı ise %81 olacak.

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screenshot-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN