Yemeksepeti kupon kodu nasıl alınır?

Yemeksepeti kupon kodu nasıl alınır?

Son dönemin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alan Yemeksepeti, Ramazan ayında da en sıklıkla tercih ediliyor. Türkiye'nin önde gelen online yemek siparişi platformları arasında yer alan Yemeksepeti, kupon kodları ile müşterilere özel indirimler ve fırsatlar sunuyor. Peki Yemeksepeti kupon kodu nasıl alınır? işte bu sorunun yanıtı.

Türkiye'nin önde gelen online yemek siparişi platformları arasında yer alan Yemeksepeti, Ramazan ayında da kupon kodları ile müşterilere özel indirimler ve fırsatlar sunuyor.

Yemeksepeti kupon kodu nasıl alınır?

Peki Yemeksepeti kupon kodu nasıl alınır? işte bu sorunun yanıtı.

  1. Yemek Sepeti web sitesine veya mobil uygulamasına gidin.

  2. Hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.

  3. Kupon kodu sayfasını bulun. Bu genellikle web sitesindeki "Kampanyalar" veya mobil uygulamadaki "Benim İndirimlerim" bölümünde bulunur.

  4. Kupon kodu sayfasında mevcut kuponları ve indirimleri görebilirsiniz. Beğendiğiniz bir kupon koduna tıklayın ve kodu kopyalayın.

  5. Sepetinizdeki siparişinizin ödeme sayfasına gidin.

  6. Ödeme sayfasında, kupon kodu kutucuğunu bulun ve kodu yapıştırın.

  7. Kodu uygulayın ve indirim tutarınızı kontrol edin. İndirim tutarı, sipariş toplamınızdan düşülecektir.

Yemeksepeti kupon kodları genellikle belirli bir süre için geçerlidir, bu nedenle kullanmak istediğiniz kupon kodunun geçerlilik süresini kontrol etmeyi unutmayın.

Ayrıca, bazı kupon kodları belirli restoranlar veya yiyecek kategorileri için geçerli olabilir, bu nedenle kullanmak istediğiniz kuponun şartlarını okumayı unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN