Yemeksepeti sipariş nasıl iptal edilir?

Yemeksepeti sipariş nasıl iptal edilir?

Son dönemin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alan Yemeksepeti, Ramazan ayında da en sıklıkla tercih ediliyor. Peki, Yemeksepeti siparişi nasıl iptal edilir? İşte bu sorunun yanıtı.

Türkiye'nin en sık tercih edilen yemek uygulamaları arasında yer alan Yemeksepeti, Raman ayında da en çok tercih edilen yemek uygulamaları arasında yer alıyor.

Ancak, bazen siparişler iptal edilmesi gerekebilir. Peki, Yemeksepeti siparişi nasıl iptal edilir? İşte adım adım yapılması gerekenler:

yemeksepeti.jpg

  1. Yemek Sepeti uygulamasına veya web sitesine giriş yapın.
  2. Sipariş vermiş olduğunuz restoranın ismine tıklayın ve "Siparişlerim" bölümüne gidin.
  3. İptal etmek istediğiniz siparişin yanındaki "İptal Et" butonuna tıklayın.
  4. Siparişin nedenini seçin ve "Tamam" butonuna tıklayın.
  5. İptal işlemini onaylamak için "Evet" butonuna tıklayın.

Siparişiniz başarıyla iptal edildiğinde, ödeme yönteminize ait tutarın iadesi hesabınıza yapılmaktadır.

Ayrıca, siparişin hazırlanması ve gönderilmesi aşamasında olduğu durumlarda, iptal işlemi gerçekleştirilemeyebilir. Bu nedenle, iptal işlemi yapmadan önce restoranla iletişime geçmek daha doğru bir seçenek olabilir.

Sonuç olarak, Yemek Sepeti siparişlerinizi kolayca iptal edebilirsiniz. Siparişinizi iptal etmek için Yemek Sepeti uygulamasına veya web sitesine giriş yapmanız ve "Siparişlerim" bölümünden iptal işlemini gerçekleştirmeniz yeterlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN