Yeni Çamoluk Otomotiv'in bağışı sosyal medyanın gündeminde: 50 milyar TL bağışladı

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle afetzedelerin yaralarını sarmak için canlı yayında "Türkiye Tek Yürek" adlı kampanyaya 50 milyar lira bağış yapan Yeni Çamoluk Otomotiv, sosyal medyada gündem oldu. Bağış miktarının yanlış anlaşılmasının ardından yapılan açıklamada, bağışın 50 milyar lira değil 50 bin lira olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası başlatıldı. 200 televizyon kanalı ve 500 radyoda canlı olarak yayınlanan yardım kampanyası, Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Yayına Yeni Çamoluk Otomotiv adına bağlanan Hamit Duras'ın bağışı sosyal medyada gündem oldu. Hamit Duras, Yeni Çamoluk Otomotiv adına 50 milyar lira bağışladığını söyledi.

Yeni Çamoluk Otomotiv şirketinin bağışıyla ilgili yanlış anlaşılmanın ardından açıklama yapan Duras, yaptığı bağışın 50 milyar lira değil 50 bin lira olduğunu ifade etti.

Yaptığı bağışın yanlış anlaşılmasının ardından Yeni Çamoluk otomotiv sahibi Hamit Duras'ın telefonları susmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN