Yeniden Refah Partisi: İttifak görüşmeleri durdu

Yeniden Refah Partisi: İttifak görüşmeleri durdu

Yeniden Refah Partisi Sözcüsü Suat Kılıç, AK Parti ile yürütülen ittifak görüşmelerinin durduğunu açıkladı. Kılıç, "AK Parti ile ittifak görüşmelerimiz ilerlemiyor" ifadelerini kullanarak, iki partinin arasındaki görüşmelerin sonlandırıldığını duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Suat Kılıç, yerel seçimler öncesi AK Parti ile yaptıkları ittifak görüşmelerinin durdurulduğunu açıkladı.

Kılıç, "AK Parti ile ittifak görüşmelerimiz ilerlemiyor. Heyetler arası görüşmeler kesildi. Randevulaşma gibi bir durum söz konusu olmadı. Bizden herhangi bir talep veya girişim de olmayacak" şeklinde konuştu.

TALEP GELİRSE OLUMLU BAKILACAK

Kılıç, liderler düzeyinde bir talep gelmesi durumunda buna olumlu bakacaklarını belirterek, siyasetin müzakereye açık olması gerektiğini ve işbirliğine kapıların açık tutulmasının önemini vurguladı.

Ayrıca, "Siyasette 24 saat bile uzun bir süredir" diyerek, siyasi duruşlarının manipülatif şekilde yorumlanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN