Yerli yabancı herkes oraya akın ediyor! Cennetin dünyadaki tasviri: Giden resmen büyüleniyor

Yerli yabancı herkes oraya akın ediyor! Cennetin dünyadaki tasviri: Giden resmen büyüleniyor

Balıkesir’de bulunan bu yere yerli yabancı herkes akın ediyor. Öyle ki orası cennetin dünyadaki tasviri. İşte, sizin de görünce ilk fırsatta gitmek isteyeceğiniz o yer…

Birbirinden eşsiz güzelliklerle çevrili olan Balıkesir’de gezip görülecek sayısız yer bulunuyor. Bunlardan biri de doğayla iç içe geçen Şahindere Kanyonu oluyor. Balıkesir’in en güzel yerlerinden biri olan bu kanyon, özellikle yaz mevsiminde yerli yabancı tüm turistlerin odak noktası haline geliyor.

BALIKESİR ŞAHİNDERE KANYONU

Özellikle doğa severlerin akın ettiği Şahindere Kanyonu, en yoğun zamanlarını yaz aylarında yaşıyor. Balıkesir’e bağlı Edremit ilçesinde yer alan bu kanyon, Kaz Dağları Milli Parkı’na epey yakın.

Hem doğayı keşfetme hem de yüzme fırsatı bulacağınız bu yerde resmen zaman dursun isteyeceksiniz. Belirli saatlerde açık olan Şahindere Kanyonu’nu sabah 08:00 ile akşam 18:00 arasında ziyaret edebilirsiniz.

Girişleri ücretli olan kanyonun 2023 yılında belirlenen ücreti 5 TL’ydi. Ayrıca kanyon ziyareti için müzekart da geçerli değil. Yani kanyona girerek bu eşsiz güzelliğin tadını çıkarmak için belirlenen cüzi miktardaki ücreti ödemeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN