Mumcu ailesinden Peker tepkisi: Yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın

Mumcu ailesinden Peker tepkisi: Yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın

Sedat Peker, yayınladığı 7'nci videoda bir dönemin faili meçhul cinayetleriyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Peker, son videoda Uğur Mumcu cinayeti ile ilgili Mehmet Ağar'ı işaret etti. Peker'in açıklamalarının ardından Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu ve çocukları Özgür Mumcu ile Özge Mumcu Aybars "Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın" paylaşımları yaptı.

Türkiye gündemiyle ilgili videolar yayınlayan ve her videosunda ayrı bir skandal hakkında açıklama yapan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 7'nci videosunda da Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı, gazeteci Uğur Mumcu ve Kürt iş insanlarının derin devlet tarafından öldürüldüğünü öne sürdü ve Mehmet Ağar ismine işaret etti.

Peker'in iddialarının ardından Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu ve çocukları Özgür Mumcu ile Özge Mumcu Aybars, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Güldal Mumcu kendi hesabından şu sözleri paylaştı:

"Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın."

Anneleri Güldal Mumcu'nun paylaşımına yer veren Özgür Mumcu ile Özge Mumcu Aybars, kendi paylaşımlarında ayrıca Uğur Mumcu’nun bir yazısından şu bölümü iletti:

“Bir ülkede devletin güvenliği ile hukukun güvenliği eş anlamlıdır. Devlet güvenliği adına hukuk güvenliğinin ortadan kaldırılması, demokrasi ve hukuk devleti için ileride onarılmaz yaralar açar. Bu gibi dönemlerde daha soğukkanlı olunmasında sayısız yarar bulunmaktadır. Dikkatler, gazeteler ve gazetecilere değil, saldırgana ve saldırganın örgütüne çevrilmelidir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN