Mumcu ailesinin avukatından iktidara çağrı: O soru hala askıda duruyor

Mumcu ailesinin avukatından iktidara çağrı: O soru hala askıda duruyor

Mumcu ailesinin avukatı Halil Sevinç, Sedat Peker'in gazeteci Uğur Mumcu cinayeti iddiaları hakkında konuştu. "Devlet, hukuk devletiyse, bu iddiaların hepsini araştırıp ortaya koyması gerekiyor" diyen Sevinç, iktidara çağrı yaptı: Davada son sözümüz vardı, 'Tetikçiler bunlarsa, tetiği çektirenler kim?' diye. O soru hala askıda duruyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları hakkında konuşan Mumcu ailesinin avukatı Halil Sevinç, "Havada duran iddiaların bulunduğunu ancak hiçbir iddianın altının doldurulmadığını" belirtti.

"TETİĞİ ÇEKTİRENLER KİM?"

Sevinç, şunları kaydetti: "İkisinde de suyu bulandırmak istiyorlar. Devlet, hukuk devletiyse, bu iddiaların hepsini araştırıp ortaya koyması gerekiyor. Davada son sözümüz vardı, 'Tetikçiler bunlarsa, tetiği çektirenler kim?' diye. O soru hala askıda duruyor."

Cumhuriyet'in haberine göre Sevinç, 'MİT’in, cinayeti MOSSAD'in işlediğine dair bilgisi olduğu' iddiası ile Sedat Peker'in iddialarını hatırlatarak "Altı doldurulamayan iddialar bütünü" dedi.

"EMNYET NİYE BUNU ÇIKARMIYOR?"

Davada Mumcu'nun aracına bomba yerleştirdiği belirtilen Oğuz Demir'in Türkiye'de olduğuna yönelik ihbar için de Sevinç "Türkiye'deyse, devletin Emniyet güçleri niye bunu çıkarmıyor? Bir sürü soru işareti. Hukuk devleti miyiz, aşiret devleti miyiz belli değil" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı son videoda Uğur Mumcu cinayeti ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Peker, şunları kaydetmişti "Uğur Mumcu bence şehittir. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur ve silah ticareti. Şehit olduğunda yanına ilk gelen kim? Mehmet Ağar. Katil hep ilk gelir. Ve eşine diyor ki: Ben buradan bir tuğla çekersem devlet aşağıya iner."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN