Yine bir ambulans, yine bir ambulansa yol verme çalışması! Motor sürücüsünün hareketi alkış topladı

Her gün trafikte onlarca ambulans, araçları geçmek için çaba sarf ediyor! Araçları aşmaya çalışan ve hastaneye yetişmek için çaba gösteren ambulansa motor sürücüsü bakın nasıl destek verdi...

stanbul'da ambulansların trafikte geçiş yapmakta zorlandığı bir olayda, bir motor sürücüsü acil hastanın yetişmesi için yardıma koştu. E-5 karayolunda yaşanan bu durumda, trafikteki çaresizlik ve yolu açma konusundaki eğitimsizlik nedeniyle ambulansın ilerlemesi engelleniyordu.

YOL VERMEYEN ARAÇLARI MOTOR SÜRÜCÜSÜ UYARDI

whatsapp-image-2023-11-17-at-202712.webp

Siren sesini duyamayan ve yol vermeyen araçlar yüzünden ambulans durma noktasına geldi. Bu sırada olaya tanıklık eden bir motorcu, hemen ambulansın önüne geçerek yolu açmaya karar verdi.

Motor sürücüsü, ambulansın önünde ilerleyerek otomobil sürücülerini tek tek uyararak yolu açtı. Bu duyarlı davranış sayesinde ambulans, hızla ilerleyerek acil hastaya ulaşabildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN