Yine geldi! İstanbul ondan bir türlü kurtulamıyor... İlerleyen saatlerde etkisini artıracak

Yine geldi! İstanbul ondan bir türlü kurtulamıyor... İlerleyen saatlerde etkisini artıracak

Son dakika... Türkiye genelinde hava sıcaklıkları hızla düşmeye devam ediyor ancak nem giderek etkisini arttırmaya başladı. Eylül ayı ile birlikte sıcaklıklar 4-5 derece birden düşerken nemli hava vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Milyonlarca kişiyi az önce uyardılar. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten saat vererek çağrıda bulundu. İstanbul saatler içinde kavrulacak! Sakın bu saat aralığında dışarı çıkmayın.

Eylül ayı ile birlikte sıcaklıklar hızla düşmeye devam ederken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış var?' sorularını araştırmaya başladı. Özellikle hafta sonu planı olanlar günlük hava raporunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Yine geldi! Milyonlarca kişiyi az önce uyardılar. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten saat vererek uyardı. İstanbul kasıp kavrulacak! İlerleyen saatlerde etkisini gidere artıracak. Hazırlıklı olun. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Tahminlere göre bugün yurdun batı kesimlerinde rüzgarın yer yer kuvvetlenmesi beklenirken, Doğu Karadeniz kıyılarında aralıklarla sağanak yağış görülebilir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde hissedileceği tahmin ediliyor.

yeni-fggf-1.jpg

SAĞANAK YAĞIŞLARA DİKKAT

Meteoroloji Gene Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya’nın Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının, Sinop ve Artvin çevreleri ile Ardahan’ın kuzey, Van’ın kuzey ve doğu, Ağrı ve Iğdır’ın güney ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon’un doğu ilçeleri ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN İSTANBULLULARI UYARDI: İLERLEYEN SAATLERDE ETKİSİNİ ARTIRACAK!

Yaptığı hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Hafta başından bu yana etkisini gösteren nemli havanın öğleden sonra etkisini giderek daha da artıracağını belirten Ökten, "Yine Nem geldi. İlerleyen saatlerde Marmara bölgesinde Nem seviyesi daha da artacak..." uyarısında bulundu.

b5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN