Yok artık! O gözde turizm yerinde iki külah dondurmanın fiyatı dudak uçuklatıyor: Bu gidişle çubuğunu ancak yalarız

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte turizm destinasyonlarındaki fahiş fiyatlar dikkat çekiyor! Öyle ki o ilçede iki külah dondurmanın fiyatı dudak uçuklatan cinsten: Bu gidişle çubuğunu zor yalarız...

Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte turizm bölgelerinde fiyatlar adeta fırladı. Bu durum, tatilcilerin bütçelerini zorlamaya başladı. Özellikle İzmir’in gözde tatil beldesi Alaçatı, yüksek fiyatlarıyla gündeme oturdu. Tatilcilerin serinlemek için tercih ettiği dondurmanın fiyatı, adeta dudak uçuklatıyor.

Alaçatı’da iki külah dondurmanın 1050 TL'ye satılması, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Birçok kişi, bu fahiş fiyatları eleştirerek, tatil yapmanın ve serinlemenin bile lüks hale geldiğini belirtti. Tatilciler, bu kadar yüksek fiyatların devam etmesi durumunda tatil keyfinin kaçacağını ifade ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN