Yumurta yemeklerinden sıkıldıysanız, yaratıcı bir tarif! Eggs Kejriwal‘i deneyin, kahvaltıların yeni gözdesi

Yumurta yemeklerinden sıkıldıysanız, yaratıcı bir tarif! Eggs Kejriwal‘i deneyin, kahvaltıların yeni gözdesi

Yumurta yemeklerinden sıkıldıysanız, şef Natasha Gandhi’nin kolay ve lezzetli bu Yumurta tarifini denemeye ne dersiniz?

Yumurta, çok yönlü bir malzeme olup basitçe hazırlanabilir. Ancak genellikle sınırlı yemeklerle tüketilir. Yaratıcı olmanın ve yumurtalı Kejriwal’ı denemenin zamanı geldi.

Yumurta Kejriwal, 1960’lı yıllarda evde yumurta yiyemeyen girişimci Devi Prasad Kejriwal tarafından icat edildi. Bu lezzetli yemek, bir kulüpte yemeğin tadını çıkarmak isteyen Kejriwal’ın talebi üzerine ortaya çıktı ve popülerlik kazandı..

img-3361.jpeg

İŞTE TARİFİN İÇERİĞİ:

Sıvı yağ, doğranmış soğan, yeşil biber, domates, kimyon tozu, kırmızı biber tozu, kişniş yaprağı, nane yaprağı, sarımsak, zencefil, yeşil biber, limon suyu, tuz, kara tuz, amchur tozu, yumurta, rendelenmiş peynir ve kızarmış ekmek

YAPIM AŞAMALARI:

1. Domates karışımını hazırlayın: Yağı ısıtın, soğanları soteleyin, yeşil biberleri ve domatesleri ekleyin. Ardından baharatları ekleyip karıştırın ve domatesler pişene kadar soteleyin.
2. Yeşil Hint turşusunu hazırlayın: Kişniş yaprakları, nane yaprakları, sarımsak, zencefil, yeşil biberler ve limon suyunu karıştırıcıda birleştirin. Hint turşusu tabanı için su ekleyin, karışımı kaseye aktarın ve siyah tuz ile amchur tozunu ekleyin.
3. Yumurtayı pişirin: Yağı ısıtın, yumurtayı kırın, üzerine domates karışımını ve peyniri ekleyin. Tavayı kapatın ve peynirin erimesini bekleyin.
4. Son dokunuşları ekleyin: Kızarmış ekmeğin üzerine yeşil turşuyu sürün, üzerine yumurtayı yerleştirin, kişnişle süsleyin ve tadını çıkarın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN