Zafer Partisi'nden istifa etmişti: Tayyibe Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldı

Zafer Partisi'nden istifa etmişti: Tayyibe Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldı

Geçtiğimiz haftalarda Zafer Partisi'nden 'mobbing' nedeniyle istifa ettiğini açıklayan Tayyibe Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tüm cesurlar hareketine teşekkür ederim." ifadesini kullanan Çakar'ın rozet takma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Zafer Partisi İstanbul 1. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Tayyibe Merve Çakar, mobbinge uğradığı gerekçesiyle geçtiğimiz haftalarda Zafer Partisi'nden istifa etti.

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Çakar, "Yakın çevremle yapmış olduğum istişareler sonucu, İlçe Başkanlığı, ÜstKurul Delegeliği ve Milletvekili Adaylığı görevlerinde bulunduğum Zafer Partisi’nden, uğradığım mobbing nedeniyle üzülerek istifa ediyorum. Güzel anlar yaşadık, güzel dostluklar elde ettik, baki kalması tek temennim." ifadelerini kullandı.

tayyibe-merve-cakar.jpg

İYİ PARTİ'YE GEÇTİ

Çakar'ın İYİ Parti'ye geçtiği haberini sosyal medya hesabından duyuran İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı İlteriş Kağan Arslan, rozet takma töreninin önümüzdeki günlerde Ankara İl Başkanlığında, İl Başkanı Dr. Yener Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirileceğini bildirdi.

'TÜM CESURLAR HAREKETİNE TEŞEKKÜR EDERİM'

İlteriş Kağan Arslan’ın paylaşımını alıntılayarak cevap veren Merve Çakar ise şu ifadeleri kullandı:

”İyi Parti’ye katılım sürecimde desteklerini biran olsun esirgemeyen 21. dönem milletvekilimiz ve aynı zamanda Ankara İl Başkanımız olan Dr. Yener Yıldırım Bey ve Ankara İl Başkan Yardımcımız İlteriş Kağan Arslan Bey başta olmak üzere tüm cesurlar hareketine teşekkür ederim.”

TAYYİBE MERVE ÇAKAR KİMDİR?

1994 yılında Yalova'da doğan Tayyibe Merve Çakar, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Yalova'da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun olan Çakar, üniversite eğitiminin ardından özel sektörde çeşitli firmalarda çalıştı.

tayyibe-merve-cakar3.jpg

Zafer Partisi çatısı altında siyasete atılan Çakar, Yalova Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapmaktaydı ve aynı zamanda İstanbul milletvekili adayı olarak da biliniyordu. Partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Çakar, yeni politik dönemde siyasi kariyerine bu parti çatısı altında devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN