Zam furyasına sanatçılar da katıldı! Sahne ücreti en yüksek şarkıcıyı duyunca çok şaşıracaksınız

Zam furyasına sanatçılar da katıldı! Sahne ücreti en yüksek şarkıcıyı duyunca çok şaşıracaksınız

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir sahne alamayan şarkıcılar da zam furyasına katıldı. Süperstar Ajda Pekkan'ın sahne ücreti dudak uçuklattı.

Tüm dünyayı etkisine alan koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından, bir süredir sahne alamayan şarkıcılar iki sene sonra dönüşlerini zamla yaptı. Süperstar Ajda Pekkan, sanatçıların arasında sahne ücreti en yüksek ünlüler arasında.

SÜPERSTAR'IN SAHNE ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI

76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan'ın aldığı sahne ücreti dudak uçuklattı. Pekkan'ın bir gece sahne aldığı ücretin 750 bin TL olduğu öğrenildi.

POLEMİK KRALİÇESİ GÜLŞEN FİYATI 3 KAT ARTIRDI

Son günlerde sahneye çıkarken yaptığı hareketlerle polemiklere neden olan ve sahne fiyatını 3 kat artıran Gülşen, bir konser için 400 bin TL'den kapı açıyor. Yaz ayı için konserlerini dolduran Gülşen'in teklifleri geri çevirdiği öğrenildi.

DİĞER SANATÇILARIN ÜCRETLERİ

Seyircilerin en çok sahnesini beğendiği ünlülerden olan sanatçı Sibel Can ve Ebru Gündeş'in ise sahne fiyatı 400 bin TL’den başlıyor. Şarkıcılar, düğün, nişan gibi özel günlerde bu fiyatların iki katını istiyor.

Sertab Erener: 300 bin TL
Alişan: 200 bin TL
Berkay: 200 bin TL
Cem Belevi: 80 bin TL
Cenk Eren: 120 bin TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN