Zammı az bulan özel okul öğretmenine kapıyı gösterdi

Zammı az bulan özel okul öğretmenine kapıyı gösterdi

Türkiye ekonomisindeki yaşanan olumsuz tablonun yanı sıra vatandaşlar yüksek enflasyon karşısında her geçen gün alım gücünde kayıp yaşıyor. Öte yandan asgari ücret sevilerine çekilen özel okul öğretmenleri maaşları karşısında okul yönetimlerinin tutumları dikkat çekiyor.

Resmi verilerle ortaya koyulan yüksek enflasyon karşısında vatandaşın maaşı değer kaybetmeye devam ediyor. Birçok sektörde olduğu gibi özel okul öğretmenlerinin de maaşları asgari ücret sınırına dayanırken okul yönetimleri talepler karşısında dikkat çeken tutumlar sergiliyor.

ÖĞRETMENLERDEN MAAŞ ZAMMINA TEPKİ

soL Haber'de yer alan habere göre Özel Van Bil Anadolu ve Fen Lisesi ile Van Bil Koleji’nde öğretmenler, asgari ücret zammının ardından kendilerine yapılan 2 bin TL'lik maaş güncellemesini kabul etmediler.

Yaşadıkları sorunları ve taleplerini okul yönetimine ileten öğretmenler, lise okul müdürünün kapıyı göstererek "beğenmiyorsanız gidin" tepkisiyle karşılaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN