Haftanın iPhone ve iPad oyunları

Haftanın iPhone ve iPad oyunları

Her hafta olduğu gibi bu hafta da öne çıkan iPhone ve iPad oyunlarını bir araya getirdik. İşte heyecan dolu Blades of Brim ve birbirinden iddialı diğer oyunlar.

Blades of Brim

Sonsuz koşu türüne harikulade katkılar sağlayan bir oyunla başlıyoruz: Blades of Brim. Daha önce çabukluk ve dönemeçlere sapmak, aşağı düşmemek için zıplamak şeklinde birkaç oynanış şekli sunan sonsuz koşu türüne düşmanları kılıç darbeleri ile yok etmek, havada uçarken aynı zamanda birkaç hamle ile düşmanları alt etmek ise bu oyun sayesinde klasik dönemeç ve zıplama fonksiyonlarına getirilen sadece birkaç yenilik.

15-06/12/maxresdefault-1434113204.jpg

Fantastik karakterlerle dolu oyun, sürprizlerle dolu ve gerek grafikleri gerekse heyecan verici işleyişi ile belki de türünün en iyisi. Sonsuz koşu türü oyunlardan hoşlanıyorsanız Blades of Brim’i mutlaka deneyin diyoruz! Kısa bir süre önce ücretli bir uygulama olduğunu da belirtelim. Yani elinizi çabuk turun, her an yeniden ücretli olabilir.

Ücretsiz 

15-06/12/kelimelik.jpg

Kelimelik

Yılın en popüler iOS oyunlarından biri de Kelimelik. Bulmaca türüne dair bu iddiası yüksek oyunda amacınız size verilen harfleri kullanarak kelimeleri tamamlamak. Genel kültürüne güvenen kimselerin daha kolay geçeceği aşamalar, eğlenceli bir zeka oyunu ile birlikte kelime dağarcığını geliştirmek isteyen herkes için oldukça etkili.

Ücretsiz

15-06/12/maxresdefaultw.jpg

Drift X Arena

Yarış araçları ile patinajın son noktaları ve dönemeçlerde bazen el freni ama genelde yoğun olarak direksiyon/vites çabukluğu kullanılarak gerçekleştirilen o çılgın dönüşlerin konu edildiği bir oyun Drift X Arena. Ancak daha önce gördüğünüz birçok oyundan farklı olarak Drift X Arena’da yaşamak için drift şart, aksi halde uçurumdan aşağı uçuyorsunuz.

15-06/12/drift-x-arena_3_1024x601.jpg

Grafikleri ve efektleri ile keyifli bir otomobil deneyimi. Oynanışı ise oldukça kolay, hemen her yaştan oyun sever için ideal. 

Ücretsiz

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN