Hakan Taşıyan'ın hastalığı ne? Sağlık durumuna ilişkin açıklama

Hakan Taşıyan'ın hastalığı ne? Sağlık durumuna ilişkin açıklama

90'lı yıllarda yaptığı çıkışla ‘arabeskin prensi’ lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Hakan Taşıyan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Ünlü sanatçının Hakan ismindeki arkadaşı, Hakan Taşıyan’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Hakan Taşıyan’ın hastalığını da açıklayan ünlü sanatçının arkadaşı, çoklu organ yetmezliğinden dolayı Taşıyan’ın konuşmakta bile güçlük çektiğini söyledi. Hakan Taşıyan’ın hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacı olduğunu kaydeden Hakan bey, tüm Türkiye’den yardım beklediklerini ifade etti.

HAKAN TAŞIYAN’IN HASTALIĞI NE?

Hakan Taşıyan, çoklu organ yetmezliği hastalığından muzdarip. Ünlü sanatçının acil olarak karaciğer ve böbrek nakli olması gerekiyor.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Konuşmakta dahi güçlük çeken ünlü sanatçı Hakan Taşıyan’ın yakın arkadaşı, onun karaciğer ve böbreğiyle ilgili problem yaşadığını belirterek, nakil için beklediklerini ifade etti. Bu ve benzeri nakillerde çok fazla talep olduğundan dolayı henüz kendilerine sıra gelmediğini kaydeden Hakan Taşıyan’ın arkadaşı Hakan Bey, ünlü sanatçının aciliyeti olduğunu vurgulayarak, organ nakili ameliyatının her hastanede yapılmadığına işaret ederek, hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyaçlarını olduğunu bildirdi.

Hakan Taşıyan’ın 30 yıllık arkadaşı, prodüktörü, şarkıcı Taner Solak, kendisiyle klip çekeceklerini, bir gün önce ayağının ağrıdığını söylediğini fakat klip çekimini zor da olsa tamamladıklarını ifade ederek, Taşıyan’ın önce yüzünün, vücudunun şiştiğini, ardından da hızla kilo aldığını kaydetti.

Taşıyan’ın ardından GATA olarak bilinen Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiğini belirten Taner Solak, böbrek ve karaciğer yetmezliği olduğunu ancak Taşıyan’ın sağlık sorunlarının duyulmasını hiçbir zaman istemediğini kaydederek, bundan dolayı bu konuda hiç yardım istemediğini açıkladı. 

Açıklama yapmak zorunda kaldılarını vurgulayan Taner Solak, Hakan Taşıyan’ın acil bir şekilde organ nakline ihtiyacı olduğuna işaret ederek, bu tedavinin de çok yüksek maliyetlerde ameliyatlar olduğunu ve bundan dolayı da devlet büyüklerinden ve sevenlerinden destek beklediklerini aktardı.

GÜZEL HABER

Ünlü sanatçı Hakan Taşıyan'ın tedavisine başlandığı haberi geldi. Ayağındaki ağrılardan dolayı tedavi gören Hakan Taşıyan’ın hastalığı, böbrek ve karaciğer rahatsızlığına kadar ilerlemişti. Sevenlerinden dua isteyen Taşıyan için şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya hesabından güzel haberi duyurdu; Sevim Emre Gencebay'dan aldığım bilgiye göre sevgili Hakan Taşıyan şu an da hastanede tedaviye alınmış ve en güzel haber de organ nakline ihtiyacı olmaması! Buradan bu müzisyen kardeşimize sahip çıkan Sağlık Bakanlığı ve tüm sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyorum..

hakan-tasiyanin-hastaligi-ne-saglik-durumuna-iliskin-aciklama.jpeg

HAKAN TAŞIYAN KİMDİR? 

Türk arabesk fantazi müziğinin prensi olarak bilinen Hakan Taşıyan, bestekâr, söz yazarı ve oyunculuğunun yanı sıra, çocukluk yaşlarından itibaren saç çalmaya ilgi göstermiştir. 1 Nisan 1973'te doğan Hakan Taşıyan, babasıyla birlikte düğünlerde şarkı söyledi. 

Küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgi duyan ve bundan dolayı askerliğini yaptığı esnada söylediği şarkılarla komutanları tarafından çok beğenilerek desteklenen Hakan Taşıyan, onların desteğiyle ilk kasedini piyasaya sürdü. İlk başta İstanbul’da Unkapanı'nda yer alan bir takım yapımcıların yanına giden Hakan Taşıyan, yapımcıların kendisini Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşündü. Bundan dolayı ünlü sanatçıya pek ilgi göstermediler.

hakan-tasiyanin-hastaligi-ne-saglik-durumuna-iliskin-aciklamaa.jpg

Arkasından başkent Ankara'ya taşınan Hakan Taşıyan, Sıla Müzik ile birlikte ilk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü piyasaya sürdü. 1997’de ikinci kasedi Sensiz İki Gün’ü piyasaya çıkaran Hakan Taşıyan’ın bu albümü, herkes tarafından tanınırken, sanatçının da en iyi albümlerinden oldu.

Kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hakan Taşıyan’ın konserleri hınca hınç dolmaya başladı. Bu albümünün ardından Gözün Sevem adındaki albümünü piyasaya süren Hakan Taşıyan, Türk müziğinde önemli bir yer edindi.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN