Resim ve hat eserleri internet müzayedesinde

Resim ve hat eserleri internet müzayedesinde

Koronavirüs pandemi döneminde birçok alanda olduğu gibi müzayedeler de online olarak gerçekleştiriliyor. Online resim ve hat müzayedesi sanal alemde katılımcıları ile buluşacak

Hayatın her alanını olumsuz etkileyen koronavirüs salgını kültür sanat alanında da kendini hissettirdi. Salgın riskini azaltmak için müzayedeler de internet ortamından sanal olarak yapılmaya başladı. V. Online Resim ve Hat Müzayedesi 9 Aralık'ta katılımcılarıyla online olarak buluşacak.  

* V. Online Müzayede 9 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'dan itibaren İstanbul Antik Sanat sitesinde canlı olarak devam edecek. Her lotun ekranda kalma süresi 30 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa çıkacak ve son 10 saniyede teklif gelmesi halinde her lot 20 saniye daha uzayacak.

*V. Online Müzayede'de yer alan bütün resimler yüksek ressam / restoratör Bayram Karşit tarafından ekspertiz edilip onaylandı.

Müzayedede birçok sanatçının eseri kendine yer bulacak.

hat-eserleri-internet-muzayedesinde.jpg

1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN