İstanbul Antik Sanat online müzayede düzenliyor

İstanbul Antik Sanat online müzayede düzenliyor

İstanbul Antik Sanat, değerli ve seçkin eserleri sanatseverlerle buluşturmak için bir ilki yaptı. “Online Hat, Resim ve Tesbih Müzayedesi” ile birçok güzide eser görücüye çıktı.

İstanbul Antik Sanat değerli ve seçkin eserleri sanatseverlere sunmak amacı ile Mehmet Çebi tarafından kurulan “İstanbul Antik Sanat” bir ilki gerçekleştirerek online “Hat, Resim ve Tesbih Müzayedesi” düzenliyor.

Müzayedede, özellikle Hat Sanatı ve Çağdaş Hilye-i Şerifler ile ilgili oluşturulan koleksiyonlar sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Online müzayedeler, belirtilen tarihte ve belirtilen saatte canlı olarak bitiyor. Canlı müzayede başladığı zaman ise sırayla satışa çıkan esere teklif veriliyor ama daha sonraki eserlere teklif verilemiyor.

“I.Online Hat, Resim ve Tesbih Müzayedesi” kurallarını görmek için tıklayın

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN