Hatay Altınözü'nde eski atık su hatları revize ediliyor

Hatay Altınözü'nde eski atık su hatları revize ediliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaların Altınözü ilçesinde de sürdüğünü bildirdi.

Halk sağlığını korumaya ve çevre kirliliğini önlemeye yönelik çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Kozkalesi Mahallesi’ne 200’lük beton borularla 110 metre döşenen kanal hattı ile işlevini yitirmiş atık su hattının yenilendiğini ve 2 adet muayene bacası yerleştirildiğini belirtti.

HATSU, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek hale getirilmesi adına atıksu hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.

Teknik personel gözetiminde yapılan söz konusu çalışmada1 kepçe, 1 kamyon ve 3 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, şebeke hatlarının güzergahları planlanırken tüm cadde ve sokaklardaki evlerin atıksu sistemine bağlanabileceği prensibinin esas alındığını aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN