1 ayda mum gibi eriyen Açelya Akkoyun sırrını açıkladı! 16 kiloyu sadece bunu yaparak vermiş

1 ayda mum gibi eriyen Açelya Akkoyun sırrını açıkladı! 16 kiloyu sadece bunu yaparak vermiş

Doksanlar dizisiyle sevilen oyuncu Açelya Akkoyun'un zayıflama sırrı hayranları tarafından merak ediliyor. Oyuncu, geçmişte Ekmek Teknesi dizisindeki Suzan karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Konservatuara girmeye çalıştığı dönemde 86 kilo olan Akkoyun, bu durumun kendisine engel olduğunu söyledi. Kilolarıyla mücadele etmek zorunda kaldığını belirten oyuncu, zayıflama sürecinde hangi yöntemleri kullandığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mahallenin Muhtarları ve Böyle mi Olacaktı dizileriyle tanınan Açelya Akkoyun'un zayıflama sırrı sonunda ortaya çıktı. Uzun yıllar boyunca Mahallenin Muhtarları dizisinde yer alan Akkoyun, formunu korumak için özel bir yöntem kullanıyor. 1 ay içerisinde tam 16 kilo veren ünlü oyuncu, bu süreçte hangi yöntemi kullandığını açıkladı. Kısa sürede büyük etki yaratan bu formül, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

AÇELYA AKKOYUN ZAYIFLAMA SÜRECİNİ ANLATTI

açelya akkoyun

Açelya Akkoyun, oyunculuğunun yanı sıra dış görünümünün de ekranlarda oldukça önemli olduğu yıllarda formda kalmak için özel bir yöntem kullanmış. Ünlü oyuncu, 1 ay boyunca yemek yemeyi keserek günde tek öğünle beslendiğini itiraf etti. Bu sayede tam 16 kilo veren Akkoyun, zayıflama sürecinde disiplinli ve kararlı olmanın önemine değindi.

Açelya Akkoyun, zayıflama sürecinde bol su içip spor yapmanın önemine dikkat çekti. Bu alışkanlıklarını yıllar içinde sürdürerek hayallerine kavuştuğunu belirten oyuncu, şimdilerde düzenli bir beslenme programı uyguladığını söyledi ve hayatından ekmeğini çıkardığını itiraf etti. Kilo vermek için öncelikle kendine inanmak gerektiğinin altını çizen Akkoyun, sağlıklı bir yaşam için disiplinli ve kararlı olmanın da büyük önem taşıdığını vurguladı.

EŞİ KENDİSİNİ BEĞENMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

AÇELYA AKKOYUN

Açelya Akkoyun, geçmişte yaşadığı kilo problemleri nedeniyle eşinin kendisini eleştirmesinin üzüntüsünü dile getirdi. O dönemde 100 kiloya kadar çıktığını ve emzirme nedeniyle kilo veremediğini söyleyen Akkoyun, eşinin kendisine beğenmenin ve sevmenin farklı şeyler olduğunu söylediğini belirtti. İlişkilerde dürüstlüğün çok önemli olduğunu vurgulayan oyuncu, eşinin kilosuyla birlikte yaşamak standardlarını değiştirmeyi teklif ettiğini ifade etti. Şimdi kendisini zayıf görenlere bunun bir ekip işi olduğunu söyleyen Akkoyun, sağlıklı bir yaşam tarzının disiplin ve kararlılık gerektirdiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN