10 gün sonra sona eriyor! Bunu yapana 120 TL hediye ediliyor: 30 Haziran'a kadar...

10 gün sonra sona eriyor! Bunu yapana 120 TL hediye ediliyor: 30 Haziran'a kadar...

QNB Finansbank'ın aldığı karar açıklandı. Banka, kampanyayı internet sitesinde duyurdu. QNB Finansbank'tan yapılan açıklamada, müşterilerin 120 liraya kadar para puan kazanacağı belirtildi. ParaPuanların 25 gün geçerli olduğu belirtildi. Daha fazla detay için haberimize göz atınız…

QNB Finansbank'tan alınan bilgilere göre, 01.01.2023 - 31.01.2023 tarihleri arasında QNB Finansbank veya CardFinans hesabı ile her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 40 lira olmak üzere 25 gün geçerli, maksimum 120 lira verilecek. QNB First logolu bir kredi kartı ile bu para puan kazanma şansınız var.

KAMPANYA BİLGİLERİ

Promosyon, 1-31 tarihleri arasında CardFinans ve QNB First kredi kartlarına veya mevcut QNB Finansbank hesabınıza yapılan her yeni otomatik ödeme talimatı için geçerlidir. Ocak ayına kadar Kampanya süresince iptal edilen ve iade edilen talimatlar ödül kazanamaz.

qnb finansbank

Tamamladığınız her otomatik fatura ödeme talimatı için 40 lira olmak üzere 120 liraya kadar ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kredi kartı ile ödül kazanabilmek için faturanın 30 Haziran 2023 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmektedir. Verilen talimatların 31 Temmuz 2023 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar iptal edilen talimatlarda verilen ParaPuan iptal edilecektir. ParaPuan kullanıldıktan sonra, kullanılan ParaPuan miktarı kredi kartınızdan düşülecektir.

Hesaptan verilen talimatlarla ilgili faturanın 28 Şubat 2023 tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir ve ParaPuan 1-10 Mart 2023 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, CardFinans veya QNB First ile kredi kartına aktarılacaktır. Kredi kartı ile yapılan talimatlarda ödül faturanın ödendiği ayın son günüdür.

Ödeme tarihinde hesap bakiyesi veya kredi kartı limiti yetersiz ise fatura ödemesi işleme alınmayacaktır.

Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesabı ile verilen siparişlerde geçerlidir.

Kazanılan ParaPuan'ın geçerlilik süresi 25 gündür ve bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuanlar geri alınır.

Otomatik fatura ödeme talimatı QNB Finansbank şubesinden, çağrı merkezlerinden, QNB Mobil'den veya bireysel internet bankacılığından yapılabilmektedir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir ve en fazla 120 lira para puan kazanabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN