10 özellikten en az 4 tanesine sahipseniz, en nadir kişilik tipisiniz

10 özellikten  en az 4 tanesine sahipseniz, en nadir kişilik tipisiniz

Bu özelliklerden en az 4 tanesine sahipseniz, en nadir bulunan kişilik tipine aitsiniz demektir. Günümüzde yaygın olarak INFJ olarak adlandırılan kişilik tipi, Carl Jung'un en dikkat çekici ve en nadir görüleni olarak kabul edildi.

INFJ kısaltmasının anlamı nedir? Basit: İçe dönük, Sezgisel, Duygulu ve Sempatik. Ve kendinizde bu makalede topladığımız 4 veya daha fazla özellik bulursanız, büyük olasılıkla onlarla ilgilisiniz. Yani, böyle insanlar.

1. SADECE ODAKLANDIKLARI ŞEY İÇİN ENERJİ HARCARLAR

Her zaman sadece önemli olan şeylere odaklanmaya çalışın ve her şey için zaman ve enerji harcamayın. Ve kader onları dizlerinin üzerine çökertmiş olsa bile, her zaman ayağa kalkmayı bilirler.

2. HER ZAMAN ÇOK ÇALIŞMAYA HAZIRDIRLAR

Bu insanlar hedeflerine ulaşırlar çünkü mutluluğa ve başarıya giden kestirme bir yol olmadığını bilirler. Evet, nasıl rahatlayacaklarını biliyorlar ama asla tembel değiller ve bugün yapılması gerekenleri yarına kadar ertelemiyorlar.

kisilik-testi.jpg

3. HER ZAMAN SEZGİLERİNE GÜVENİRLER

Bir şeyler ters gittiğinde ve bir çıkış yolu aradıklarında (ve bazen her şey yolunda görünse bile), bu tür insanlar her zaman sezgilerine güvenirler. Ruhlarının sesini dinlerler ve çoğu zaman bu sadece onlara yarar sağlar.

4. MUTLU OLMALARI İÇİN ÇOK İNSANA İHTİYAÇ YOKTUR

Bu tür insanlar, önemli veya mutlu olmak için kesinlikle çok sayıda arkadaşa ve tanıdıklara ihtiyaç duyduklarına inanmazlar. Sahip oldukları birkaç arkadaştan oldukça memnunlar... Ama bu arkadaşlar onlara gerçekten çok yakın.

kisilik-testi-001.jpg

5. BU İNSANLARIN EMPATİ DUYGUSU ÇOK GÜÇLÜDÜR

Bu tür insanlar genellikle empatiktir. Çevrelerindekilerin tüm acılarını ve olumsuz duygularını gerçekten hissedebilirler çünkü onları diğer insanların renkleri veya kokuları algıladığı şekilde algılarlar.

Bu arada, boş zamanlarını yalnız veya seçilmiş birkaç arkadaşla geçirmeyi tercih etmelerinin nedenlerinden biri de budur - bu onlara rahatlama ve iyileşme fırsatı verir.

6.KARŞILARINDAKİNİN YALANLARINI ÇOK ÇABUK YAKALARLAR

Empatileri, sezgileri ve diğer gelişmiş duyuları, etraflarındaki insanların zihinlerinde neler olup bittiği hakkında onlara iyi bir fikir verir. Birisi onlara yalan söylemeye çalıştığında veya birisi onlara karşı dürüst olmadıklarında her zaman anlayabilirler.

kisilik.jpg

7.FİKİRLERİNİ HAYATA GEÇİRMEKTEN KORKMAZLAR

Bunlar, içinde yaşadığımızdan farklı bir dünyayı tüm renklerde hayal edebilen insanlardır. Bunların arasında çok sayıda yazar ve sanatçı var. Bunlar, kalıpların dışında düşünmekten ve fikirlerini hayata geçirmekten korkmayan insanlar .

8. HER ZAMAN DOĞAL LİDERDİR

Bu tür insanlar lider olmak için çabalamazlar, ancak yine de böyle bir sorumluluk omuzlarına düşerse, her zaman devam eder ve liderlik ettikleri insanlara kendi örnekleriyle ilham verirler.

9. DÜŞÜNCELER GER ZAMAN ÇOK DAHA DERİNDİR

Bu insanlar kağıda dökülen bir düşüncenin sadece bir düşünceden daha fazlası olduğuna inanırlar. Bu nedenle, genellikle yazar olurlar.
Boş zamanlarını yalnız geçirmeyi tercih ettikleri için, başkalarına nasıl hissettiklerini bildirmenin en iyi yolu bu olur.

10. SORUNLAR SİZİ DURDURAMAZ

Bu tür insanlar sorunlar tarafından durdurulmaz. Panikleyip pes etmek yerine iradelerini bir yumrukta toplarlar ve durumdan bir çıkış yolu aramaya başlarlar.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN