15 Yaşındaki Fenomen Ecrin Su Çoban'dan Yok Artık Dedirten Hareket! "Neslimiz Böyleyse Vay Halimize"

15 Yaşındaki Fenomen Ecrin Su Çoban'dan Yok Artık Dedirten Hareket! "Neslimiz Böyleyse Vay Halimize"

Çocuk yaşta oynadığı filmler ve çektiği videolarla ünlenen 15 yaşındaki Ecrin Su Çoban, son hareketiyle büyük tepki çekti. Ehliyetsiz bir şekilde direksiyonun başına geçen Ecrin Su Çoban, sorumsuz davranışı yüzünden eleştirilerin hedefinde. Üstüne çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşan çocuk yıldız hem kendi güvenliğini hem de diğer araçların güvenliğini yok saydı. İşte Ecrin Su Çoban'ın o sorumsuz halleri...

Çocuk yaşta fenomen olan Ecrin Su Çoban, oynadığı film ve çektiği videolarla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 15 yaşındaki Ecrin Su Çoban, son videosunda yaptığı hareketle pes dedirtti. Sorumsuz davranışıyla herkes tarafından eleştirilen Çoban, hiç bir şey olmamış gibi paylaşımlarına devam ediyor.

PAYLAŞIMI GÖREN ŞAŞKINA DÖNDÜ

Kariyer olarak daha yolun başında olan ve güzel projelerde rol alan Ecrin Su Çoban, son paylaşımıyla herkesi şoka uğrattı. Daha 15 yaşında olan ve ehliyeti bulunmayan Çoban, direksiyonun başına geçerek araba kullandı.

a7-40.jpg

ÜSTÜNE VİDEO ÇEKİYOR

Direksiyonun başında hiçbir şey olmamış gibi video çeken genç yıldız, 'Bas Gaza Aşkım Bas Gaza' şarkısıyla son gaz araba kullanıyor.

BAŞKALARININ CANINI HİÇE SAYDILAR

15 yaşındaki Çoban'ın bu paylaşımı sosyal medyada tartışma konusu olurken akla Gaziantep ve Mardin'deki trafik kazalarında hayatını kaybeden onlarca vatandaşımız geldi. Eğer o anda yaşanan talihsiz bir kaza belkide birilerin ölümüne neden olacaktı. Ancak bunu umursamadan video çekimine devam ettiler.

a9-33.jpg

BU NESİL Mİ BİZİ KURTARACAK!

Videonun viral olmasının ardından binlerce kullanıcı 'Z kuşağının haline bak! Bu nesil mi bizi kurtaracak?' yorumları yapılmaya başladı. Henüz çıkan video sonrası yasal işlem başlatılmazken tepkiler çığ gibi büyüyor.

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasında gönülleri fetheden Ecrin su Çoban, yarışmada ilk olarak Nil Karaibrahimgil'in Kanatlarım Var Ruhumda isimli şarkıyı seslendirmiştir. Ardından çeyrek finalde Atiye'nin Ya Habibi ve yarı final de Gökçe Tik Tak şarkılarını söylemiş ardından finalde elenmiştir.

a10-12.jpg

Ecrin Su Çoban’ın kendi ismi ile açmış olduğu Youtube kanalında 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca açtığı ikinci bir kanal olan Ecrin Su Çoban'ın Oyuncak Dünyası adlı kanalında da 45,4 bin takipçisi vardır.

Ecrin Su Çoban’ın rol aldığı diziler ve filmler:

  • 2019 – Masal Şatosu: Sihirli Davet (Sinema Filmi)
  • 2019 – Alice Müzikali (Alice)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN