18 kilo altınım var demişti! Kobra Murat altına nasıl yatırım yapmaya başlamış anlattı: "Bize küflü altın derler"

18 kilo altınım var demişti! Kobra Murat altına nasıl yatırım yapmaya başlamış anlattı: "Bize küflü altın derler"

Kobra Murat “18 kilo altınım var” diyerek magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Uzun süre bu açıklamalarıyla konuşulan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, yatırımlarından söz etti. Ünlü şarkıcının bu açıklamaları duyanları şaşkına çevirdi.

Söylediği roman havalarıyla bilinen ve kendine has tarzıyla dikkat çeken Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, yaptığı bir açıklamada 18 kilo altının olduğunu ve çocuklarına ev araba aldığını söylemişti. Evinin kapılarını TV8’e açan ünlü şarkıcı altın yatırımlarıyla alakalı önemli detaylar vererek bu yola nasıl başladığını belirtti.

yeni-proje-2-001.jpg

“HAYATTA ALTIN BOZDURMAYIZ”

Kobra Murat, yaptığı bir açıklamada "Hayatta altın bozdurmayız. Sıkışırsak belki ama... Bize küflü altınlı derler..." demişti. Mynet’te yer alan habere göre, sosyal medyada sürekli hem altınla arıyla hem de parayla ilgili yaptığı açıklamalarıyla gündem olan ünlü isim her tarafı altın kaplama olan evine Gel Konuşalım programında gezdirdi.

Yatırımlarını altın üzerine yaptığını ifade eden ünlü isim, Annem parayı bulduğu zaman kuyumcuya giderdi, siz de öyle yapın derdi. Parayı biriktirmeyi öyle öğrenirsiniz, derdi" açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı devamında ise "Ben de yurt dışından mesela bir düğünden filan geldiğim zaman direkt ben onu eurolarla, dolarlarla kuyumcuya giderim karımın koluna bilezik yaptırırım. Onlar biriktiği zaman da çoluğuma çocuğuma birer tane ev" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-3-001.jpg

“İKİ TANE ALTIN KASAMIZ VAR”

Hem şarkılarıyla hem de kendine has tarzıyla sık sık gündeme gelen Kobra Murat, "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN