2 günlük evli Ezgi Mola'nın sırrı ortaya çıktı! Apar topar evlenmişti

2 günlük evli Ezgi Mola'nın sırrı ortaya çıktı! Apar topar evlenmişti

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlendi. Sade bir gelinlik giyen Mola'nın apar topar evlenmesinin nedeni ortaya çıktı. Duyanlar inanamadı

Masumlar Apartmanı'nda Safiye rolü ile hafızalara kazınan Ezgi Mola, özel hayatında da mutluluğu buldu. Uzun zamandır beraber olduğu işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile dünyaevine girdi. Mola'nın düğünü çok konuşulurken, şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bakın Ezgi Mola neden aniden evlendi?

ezgimola.jpg

EZGİ MOLA'NIN EVLENME NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Ezgi Mola, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

ezgimoladugun.jpg

Sevgilisi Mustafa Aksakallı ile apar topar evlenen Mola'nın gelinliği herkesi şaşırttı. Sade bir gelinlik seçen Ezgi Mola, sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun evlenme nedeni de ortaya çıktı.

ezgimolaaa.jpg

BEBEK Mİ GELİYOR?

Ezgi Mola, dört yıldır ilişki yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs tarihinde dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda gelin Ezgi Mola'nın 2 aylık hamile olduğu iddia edildi. Yeni evli çiftten henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN