22 Mart reyting sonuçlarında sürpriz program! Fox Ana Haber dizileri geçti

22 Mart Salı gecesinin reyting sonuçlarında ilginç bir gelişme yaşandı. Total, AB Grubu ve ABC'de genelde ilk üç sırayı diziler alıyordu. 22 Mart reyting sonuçlarına göre Fox Ana Haber dikkat çeken bir yükselişle AB Grubu'nda zirveyi tuttu. İşte Salı akşamının reyting sonuçları...

Reyting sonuçlarında haberlerin dizilerle olan rekabetinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Süreleri 2 saati aşan diziler, birbirine benzeyen konular ve belli isimlerin farklı dizilerle ekranda sürekli boy göstermeleri izleyicide haber bültenlerine olan ilgiyi artırdı. Dijital platformların da etkisiyle diziler artık reytinglerde beklenen sonuçları vermiyor. 22 Mart Salı gecesi reyting sonuçlarında Fox Ana Haber dikkat çeken bir yükselişle AB Grubu izleyicide birinci oldu.

22-mart-reyting.jpg

İŞTE 22 MART SALI GECESİ REYTİNG SONUÇLARI

Merakla beklenen 22 Mart Salı reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL izleyici grubunda 1.sırayı Kanal D’de yayınlanan “Üç Kız Kardeş” ikinci sırayı tv8’de yayınlanan yarışma programı “Survivor All Star”, üçüncü sırayı ise atv dizisi “Destan” aldı. Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, Total'de dördüncü sırada yer aldı.

FOX ANA HABER DİZİLERİ GEÇTİ

Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber, AB Grubu'nda rakipleri olan dizileri geçerek zirvede yer aldı. AB Grubunda ikinci Total'de birinci olan “Üç Kız Kardeş” dizisi üçüncü sırada ise “Survivor All Star” yer aldı.

ABC Grubu'nda izleyicinin en çok izlediği yapım Acun Ilıcalı'nın programı Survivor All Star olurken, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber ikinci koltuğun sahibi oldu. Total'de birinci olan Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş ise ABC grubunda üçüncü sırada yer aldı.

Masumlar Apartmanı ise eski günlerini arıyor. TRT1'de ekrana gelen ve Salı geceleri geçtiğimiz yıl her akşam zirveyi tutan Masumlar Apartmanı bu sene reytinglerde istediği sonuçları alamıyor. Masumlar Apartmanı dizisi 22 Mart Salı gecesi Total'de 10. sıraya kadar geriledi. Dizi AB ve ABC'de ise kendisine 5. sırada yer bualabildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN