23 Ekim hangi burç?

23 Ekim hangi burç?

Astroloji, gökyüzündeki takım yıldızlarının belirli zamanlarda farklı şekillerde görülmesiyle ortaya çıkan burçları inceler. 23 Ekim tarihinde gökyüzünde hangi takım yıldızlarının olduğunu ve bu tarihte hangi burcun etkisinde olduğunu merak edenler için detayları derledik.

23 Ekim hangi burç? 23 Ekim tarihi, astrolojide Akrep burcuna denk gelir. Akrep burcunun tarihleri 23 Ekim ile 22 Kasım arasındadır. Akrep burcunun temel özellikleri arasında kıskançlık ve derin düşünce bulunur.

23 EKİM AKREP BURCU YÜKSELENİ NEDİR?

Yükselen burç, kişinin doğum saati ve tarihi dikkate alınarak belirlenir. 23 Ekim tarihinde doğan birinin yükselen burcunu öğrenmek için doğum saatinin bilinmesi gerekir. Akrep burcu yükseleni olanlar genellikle güçlü, kuşkucu ve zorlukların üstesinden gelebilecek güçtedirler.

AKREP BURCU ÖZELLİKLERİ VE YORUMU

Akrep burcu, kıskançlığıyla tanınan bir burçtur. Aynı zamanda sevdikleri için her şeyi göze alabilecek kadar bağlı ve tutkulu insanlardır. Akrep burcu insanları genellikle dik başlı, kararlı ve 6. hisleri kuvvetli kişilerdir. Kendi bildiklerini okurlar ve kolay kolay ikna edilemezler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN