29 Mart reyting sonuçlarında Üç Kız Kardeş, Destan ve Survivor All Star yarıştı

29 Mart reyting sonuçlarında Üç Kız Kardeş, Destan ve Survivor All Star yarıştı

Reyting sonuçlarında 29 Mart Salı gecesinde Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş, atv yapımı Destan ve Survivor All Star yarıştı. Show TV'nin Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu Baba dizisi ve TRT'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer aldı? İşte sonuçlar...

Salı gecesi ekrana gelen dizi ve yarışmaların reyting sonuçları açıklandı. 29 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçlarına göre; TOTAL'de Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş birincilik ipini göğüsleyen program oldu. Üç Kız Kardeş'in reyting başarısı AB ve ABC gruplarında da devam etti.

İşte gecenin diğer sonuçları:

Üç Kız Kardeş dizisinin Total'de birinci olduğu gecede ikinci sırada atv'de izleyici karşısına çıkan “Destan”, üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı. AB Grubunda Üç Kız Kardeş'in peşinden Haluk Bilginer'in başrolünü oynadığı Ay Yapım imzalı Baba dizisi ikinci oldu. Survivor All Star bu kategoride de üçüncülük koltuğuna oturan yapım oldu.

29-mart-reytnig.jpg

ABC grubunda Survivor All Star bir basamak yükselerek ikinci sırada yer aldı. AB'de ikinci olan Baba dizisi ise ABC'de üçüncü sırada yer aldı. Selçuk Tepeli ile Ana Haber ise Total ve ABC'de dördüncü AB grubunda ise beşinci sırada yer aldı.

Geçen yılın reyting birincisi yapımı TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı ise; TOTAL izleyicide 10. sırada, AB Grubunda dördüncü, ABC Grubunda ise 7. sırada yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN