Hazal Kaya'nın 2. çocuğunun ismi belli oldu

Hazal Kaya'nın 2. çocuğunun ismi belli oldu

2019 yılında evlenen Hazal Kaya- Ali Atay çifti oğulları Fikret Ali'den sonra tekrardan anne baba olacak. Çiftin 2. çocuklarının cinsiyeti ise belli oldu. Kızları olacak olan ikili sosyal medya hesabından anket yaptı. Bakın ne karar aldılar?

Mutlu bir evlilikleri olan Hazal Kaya- Ali Atay çifti, mutlu evlilikleri devam ettirirken, çift 2. çocuklarının olacağını geçen aylarda açıklamıştı. İlk çocukları Fikret Ali'yi 2 yıl önce kucaklarına alırken, 2. çocukları için gün saymaya başladı. Kızları olacak olan Atay çifti "Leyla" isimi verecekleri kızlarının isminde değişime gitti. Bakın ne yaptılar?

aliatay.jpg

HAZAL KAYA- ALİ ATAY ÇİFTİNDEN SON KARAR

Son dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı ile çok konuşulan Hazal Kaya, 2. kez anne olacağı müjdesini sevenlerine verdi.

hazalkaya.jpg

2019 yılında oyuncu ve şarkıcı Ali Atay ile evlenen Kaya, sık sık hamilelik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlıyor.

hamile.jpg

Başarısı kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Kaya, verdiği pozlarla da çok sayıda yorum alıyor.

atay.jpg

KIZLARININ ADI BELLİ OLDU

2. kez anne olacak olan Hazal Kaya, dünyaya gelecek kızlarına "Leyla" ismini vereceklerini açıklamıştı. Kaya, daha sonra bu kararından vazgeçti. Sosyal medya hesabından bir anket yaptı.

kaya.jpg

Kaya, yaptığı anket sonucunda kızına Süreyya ismini de ekleyeceğini söyledi. Çiftin dünyaya gelecek kızlarının adı "Süreyya Leyla" olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN