40 yaşından sonra bakın nasıl kilo vermiş! Hatice Şendil'e 20 kilo verdiren yöntem: Bu diyeti uygulamış

40 yaşından sonra bakın nasıl kilo vermiş! Hatice Şendil'e 20 kilo verdiren yöntem: Bu diyeti uygulamış

Ünlü oyuncu Hatice Şendil, hem oyunculuğuyla hem güzelliğiyle hem de evliliği ile sık sık magazin gündemine geliyor. Özellikle de fit hali dillerden düşmezken hızlı kilo vermesinin altındaki sır merak ediliyor. Kilolarını nasıl verdiğini ise kendi anlatıyor. Meğer bu yöntemle 20 kilo vermiş…

Hatice Şendil, başarılı kariyerinin yanı sıra yapımcı Burak Sağyaşar ile mutlu giden evliliği ve bu evlilikten dünyaya gelen çocuğu ile de ara sıra magazin gündemine düşüyor. Özellikle de hamileliğinden sonra hızlıca verdiği ve bir daha almadığı kilolarıyla merak konusu olan ünlü oyuncu hamilelik sürecinde aldığı kilolardan nasıl kurtulduğunu, hangi yöntemlerle bir hayat sürdüğünü kendi açıkladı.

yeni-proje-20.jpg

SAĞLIKLI ŞEKİLDE 20 KİLO VERDİ

Birçok projede yer alan ve sergilediği oyunculuğu ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Hatice Şendil, sık sık olmasa da magazin gündeminde yer alıyor. Şimdilerde kısa sürede verdiği 20 kilo ile anılan ünlü isim kilo verme sürecindeki deneyimlerini hayranlarıyla paylaştı. Şendil, 40 yaşında olmasına rağmen zarif ve fit görüntüsüyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

yeni-proje-17.jpg

Takvim’de yer alan habere göre, oğlumu kucağına aldıktan sonra verdiği bir röportajda kilo verme sürecinden bahseden ünlü oyuncu hamilelik kilolarının zor verildiğini açıkladı. Lakin bu süreçte sağlıklı beslenmenin oldukça önemli olduğunu ifade eden Şendil, kilo vermesinde etkili olan faktörleri tek tek sıraladı.

yeni-proje-18.jpg

GLUTEN VE ŞEKER YOK

Belli bir diyet yapmadığını ama uzun süredir sağlıklı beslenmeye odaklı olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, "Gluten, şeker zaten hiç kullanmıyorum. Beslenmeme ve içtiğime büyük özen gösteriyorum. Hamilelik döneminde aldığım fazla kiloları vermek oldukça zorlu bir süreç olsa da şükürler olsun 20 kilodan kurtuldum" dedi.

yeni-proje-19.jpg

4 AY İÇİNDE 20 KİLO VERDİRECEK DİYET

Sabah:

1 fincan yeşil çay

1 dilim tam buğday ekmeği üzerine avokado ve domates dilimleri

Ara Öğün:

1 adet meyve (örneğin, elma veya muz)

Öğle:

Izgara tavuk göğsü veya ızgara somon

Tam buğday makarna veya esmer pirinç

Bol yeşillikli salata (zeytinyağlı)

Ara Öğün:

Yoğurt veya yoğurtlu meyve salatası

Akşam:

Sebzeli ızgara balık veya fırın tavuk

Bulgur pilavı veya quinoa

Sebzeli buharda pişirilmiş sebzeler

Burada dikkat etmeniz gereken konu herkesin bünyesinin farklı işlediği ve farklı gereksinimleri olduğudur. Dolayısıyla bir diyet yapacağınız zaman uzmandan tavsiye almak, diyetisyene başvurmak hem daha doğru bir yol yürümenize yardımcı olacaktır hem de daha etkili sonuçlar almanıza.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN